Masini clasice

Vineri, 22 Septembrie 2023 | Intern

70 de mașini din Galeria Țiriac Collection vor putea fi admirate gratuit în weekend

Galeria Țiriac Collection va organiza o expoziție în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 23-24 septembrie. Vor fi expuse mașini celebre și câteva premiere absolute.
Luni, 20 Iunie 2022 | Industrie

STUDIU: Mașinile clasice pot fi mai prietenoase cu mediul, decât cele electrice, dacă sunt conduse doar 2000 km pe an

Potrivit unui studiu recent, mașinile clasice sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător decât cele moderne. Însă, depinde mult de kilometrii pe care îi parcurgi într-un an. În această ultimă categorie sunt incluse chiar și modelele cu zero emisii.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Intern

Țiriac Collection aduce mașinile sale mai aproape de pasionați: periodic, un cub de sticlă va găzdui mașini din colecție

Țiriac Collection va organiza, începând cu luna noiembrie, o expoziție cu mașini clasice în curtea exterioară a galeriei sale. În cadrul unui cub de sticlă, care va putea fi admirat chiar și din șoseaua principală (DN1), vor fi expuse, periodic, mai multe modele istorice și unice din faimoasa colecție de automobile.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | O lume nebuna

O mașină parcată în același loc vreme de 47 de ani, transformată în atracție turistică în Italia

Într-un orășel din Italia, o mașină care a stat în același loc timp de 47 de ani, a fost mutată pe motiv de reconfigurare a străzii. Mașina, devenită o atracție turistică a orașului, va fi restaurată.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Intern

Concursul de Eleganță Sinaia 2019: marele premiu a fost câștigat de un Aero 30 Roadster din 1936 care i-a aparținut Regelui Mihai

35 de Bătrâne Doamne s-au "duelat" la finalul săptămânii trecute în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019. Marele premiu, Best of Show, a mers către un Aero 30 Roadster din 1936 care a aparținut Regelui Mihai.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Alfa Romeo G1: primul model din istoria Alfa Romeo va fi scos la licitație

Un model Alfa Romeo G1 din 1921 va fi scos la licitație de casa RM Sotheby’s la începutul anului viitor. G1 este primul model Alfa Romeo din istoria companiei.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Industrie

Oportunitate unică: Un McLaren F1 din 1997 cu doar 200 de kilometri la bord a fost scos la vânzare

Un hypercar McLaren F1 din 1997 care nu a fost condus niciodată pe drumurile publice, cu doar 200 de kilometri la bord, a fost scos la vânzare de un dealer de mașini clasice.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Industrie

Legendă vie: un BMW M1 din 1981 cu 13.000 de kilometri la bord costă 658.000 de dolari pe eBay

Un supercar BMW M1 din 1981 cu puțin peste 13.000 de kilometri la bord a fost scos la vânzare pe eBay pentru suma de 658.000 de dolari.
Marti, 30 Mai 2017 | General

Comoara descoperită în castelul elvețian s-a vândut: toate cele 12 mașini clasice au adunat două milioane de euro

La începutul lunii aprilie, în garajul unui vechi castel elvețian se descopereau 12 mașini clasice extrem de valoroase. Printre ele și un Mercedes 300SL Roadster.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Intern

Weekend special pentru pasionați: 250 de mașini istorice vin la București și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în 12-13 mai

Peste 250 de mașini clasice ale unor mărci precum Porsche, Mercedes, BMW, Alfa Romeo sau Bentley vor avea Bucureștiul ca destinație finală a unui raliu belgian și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în perioada 12-13 mai.
Marti, 04 Aprilie 2017 | General

Comoara din castelul elvețian: o duzină de mașini clasice care se vor vinde pentru câteva milioane de euro

Noii proprietari ai unui castel elvețian au descoperit în garajul proprietății o adevărată comoară pentru colecționarii de mașini clasice. Capul de afiș este un Mercedes 300 SL Roadster.
Luni, 03 Aprilie 2017 | General

Ofertă de nerefuzat: un canadian vinde terenurile sale la pachet cu o colecție de 340 de mașini clasice

Un canadian a decis să vândă un teren vast pe care construise de-a lungul anilor un atelier de recondiționat mașini clasice. La pachet cu terenul și atelierul vin și aproximativ 340 de mașini de colecție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Ianuarie 2017 | Accidente exotice

Drama unui colecționar de mașini: 70 de automobile clasice s-au făcut scrum în garajul unui suedez

Un colecționar de mașini clasice din Suedia a rămas fără 70 de mașini rare după ce garajul său a fost incendiat. Mașinile fuseseră strânse de-a lungul a 40 de ani.
Marti, 02 August 2016 | General

După ce a fost descoperită într-un hambar, mașina lui Elvis Presley a fost recondiționată de BMW

Un BMW 507 care i-a aparținut lui Elvis a fost restaurat complet de constructorul german. Mașina are o poveste frumoasă și va fi expusă pentru prima dată la un Concurs de Eleganță anul acesta.
Luni, 04 Iulie 2016 | Intern

Cursă pentru veterani: Mașinile clasice vor avea propria competiție pe un circuit de lângă București

Retromobil Fest va avea loc în acest weekend pe circuitul Titi Aur și va aduce la start mașini clasice, curse în off-road și expoziție de automobile vechi.
Vineri, 13 Mai 2016 | Reportaj

Pictorul de mașini: Bela Lestyan, vopsitorul care dă culoare legendelor pe patru roți

Sunt mulți oameni cu povești fantastice, iar Bela Lestyan este unul dintre ei. Am stat de vorbă cu poate cel mai bun vopsitor din țară, fost pilot de curse și maestru în recondiționarea mașinilor clasice.
Marti, 22 Decembrie 2015 | Intern

Sibiul ajunge pe harta celor mai faimoase curse de mașini istorice, alături de Mille Miglia sau Concorso d`Eleganza Villa d`Este

Vești foarte bune pentru fanii mașinilor clasice. Raliul Sibiului a fost inclus de anul viitor în programul Federației Internaționale de Vehicule Istorice, alături de curse celebre, cum este cea de la Mille Miglia.
Miercuri, 29 Iulie 2015 | Accidente exotice

Şi bogaţii plâng: un Aston Martin DB5 clasic, deteriorat serios într-un accident în Manchester

Una dintre cele mai triste imagini din lumea auto a acestei săptămâni vine din Anglia, acolo unde un Aston Martin DB5 în valoare de un milion de euro a fost lovit serios într-un accident.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Intern

Posesorii modelelor clasice Mercedes-Benz se întâlnesc la Sibiu în weekend-ul 15-17 mai

Dacă aveţi un Mercedes-Benz mai bătrân de 30 de ani sau dacă pur şi simplu doriţi să admiraţi maşinile conduse cu drag de pasionaţii mărcii, asociaţia MBClassics vă invită la Sibiu pentru cea mai mare întâlnire de acest tip din ţară.
Joi, 03 Iulie 2014 | Intern

Concursul de Eleganţă de la Sinaia: Porţie de istorie în câteva cadre

Retromobil Club România a organizat a patra ediţie a Concursului de Eleganţă de la Sinaia,un eveniment în cadrul căruia sunt premiate automobilele istorice pentru felul în care au fost păstrate de-a lungul timpului. Am fost acolo pentru a vedea cu ce maşini se prezintă puţinii colecţionari români şi nu am plecat dezamăgiţi.

Tag-uri similare

Kia, masini clasice, program casare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru