Posesorii modelelor clasice Mercedes-Benz se întâlnesc la Sibiu în weekend-ul 15-17 mai

de Mircea Meșter
Miercuri, 13.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă aveţi un Mercedes-Benz mai bătrân de 30 de ani sau dacă pur şi simplu doriţi să admiraţi maşinile conduse cu drag de pasionaţii mărcii, asociaţia MBClassics vă invită la Sibiu pentru cea mai mare întâlnire de acest tip din ţară.

Pasionaţii şi fanii maşinilor clasice vor avea un motiv întemeiat pentru a ajunge în weekend-ul 15-17 mai la Sibiu, acolo unde 70 de posesori ai unora dintre cele mai iubite modele ale mărcii îşi vor expune maşinile proprii în cadrul unei întâlniri anuale. 

Evenimentul la care vor putea fi admirate exclusiv maşini Mercedes-Benz cu vârsta de peste 30 de ani se află la a treia ediţie, cea de anul trecut strângând împreună 40 de posesori ai modelelor care au făcut istorie pentru marca germană. Locul de întâlnire al celor care-şi doresc să participe la eveniment este Râul Sadului, acolo unde maşinile se vor aduna vineri, 15 mai, în timp ce expoziţia va avea loc după ce toţi participanţii la această întâlnire vor ajunge în coloană în Piaţa Mare din Sibiu. Maşinile vor putea fi admirate aici sâmbătă între orele 10 şi 18.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de pe Facebook dedicată acestui eveniment şi pe site-ul oficial al asociaţiei MBClassics Mercedes-Benz Club, organizatorul acestui eveniment, acolo unde posesorii modelelor Mercedes-Benz eligibile se pot înscrie ca participanţi la această întâlnire. 

Comentarii (1)

  • Scorpionul.negru
    Nici un Mercedes-Benz 280 SE . E scump ... STIU ! Dar e cel mai frumos si reusit Mercedes clasic zic eu.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru