Cursă pentru veterani: Mașinile clasice vor avea propria competiție pe un circuit de lângă București

de Bogdan Mirică
Luni, 04.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Retromobil Fest va avea loc în acest weekend pe circuitul Titi Aur și va aduce la start mașini clasice, curse în off-road și expoziție de automobile vechi.

Fenomenul mașinilor clasice prinde din ce în ce mai bine în România. Tot mai mulți pasionați de mașini se preocupă acum de găsirea unor mașini vechi și de recondiționarea lor. Pentru a le oferi acestora un eveniment la care să se desfășoare în voie, alături de mașini actuale, fără un istoric atât de stufos, a luat naștere competiția Retromobil Fest.

În weekendul 8-10 iulie, Academia Titi Aur va găzdui pe circuitul de la marginea Capitalei o competiție care va presupune mai multe categorii.

Cea mai importantă va fi Grand Prix Auto, care adună la start patru categorii de participanți: experții (care vor avea o viteză medie impusă de 80 de km/h), sportivii (viteza medie va fi la alegere între 5 și 75 de km/h), cei care dețin un muscle car (viteză medie impusă între 45 și 60 de km/h). Ultimii, dar nu cei din urmă vor fi proprietarii de mașini clasice, care vor avea o viteză medie la alegere, între 35 și 50 de km/h.

Tot la Retromobil Fest va fi organizat și un Grand Prix Moto (viteză medie la alegere, fară limită inferioară sau superioară), Off Road Trial (viteza medie impusă se va anunța ulterior), expoziție de masini istorice cu vanzare și târg de piese și obiecte retro și de colecție.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru