Și cei mici iubesc mașinile. Peste 30.000 de copii au vizitat gratuit galeria Țiriac Collection

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria Țiriac Collection a primit, din 2016 până în prezent, peste 30.000 de copii pentru a admira cea mai mare colecție privată de mașini din România. Proiectul educațional le oferă preșcolarilor, elevilor și studenților oportunitatea de a vedea în persoană o serie de automobile exotice și de lux din trecut și din prezent.

Galeria Țiriac Collection, cea mai mare colecție privată de automobile din România, derulează, încă din 2016, un program educațional special pentru cei mici și tineri. Acest program le oferă preșcolarilor, elevilor și chiar studenților ocazia de a vizita gratuit această galerie cu peste 170 de exponate din mai multe epoci diferite. În acest fel, cei mici sunt introduși în lumea fascinantă a automobilului și își pot descoperi interesul și chiar pasiunea pentru automobile.

Până acum, galeria Țiriac Collection a primit peste 30.000 de copii, iar acest număr va crește, cu siguranță, în următorii ani. Grupurile organizate de copii și studenți pot vizita galeria de luni până joi, în intervalul orar 10-16, pe durata întregului an.

Țiriac Collection le oferă transport gratuit cu autocarul grupurilor de copii și de studenți care trăiesc în București și în județul Ilfov.

Scopul principal al acestei inițiative este de a-i educa pe cei mici și tineri despre istoria automobilului și despre impactul pe care acesta l-a avut și îl are în continuare asupra societății.

Tot aici sunt prezentate și o serie de povești ale unor personalități faimoase din lumea auto.

Vizitatorii vor primi tururi dedicate ale colecției de către ghizii galeriei. Aceste tururi speciale și unice pentru cei mici sunt organizate cu ajutorul unităților de învățământ preșcolare, școlare și universitare, precum și cu ajutorul instituțiilor particulare care oferă servicii educaționale.

Pentru publicul larg, galeria Țiriac Collection este deschisă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10-19.

via Țiriac Collection

Comentarii (4)

  • Dacă ar ştii că aceste maşini le cauzează cancer şi le face muci planeta....

    Muzeul ororii, nu e ceva de admirat
    4 7
  • Flu flu
    Greșit titlul. Ar fi trebuit spus că tații au dus 30k de copii
    5 0
  • Cucurigu
    Mike, mansarda are acoperișu găurit?
    7 3
  • Ce ar trebui să vadă copiii

    https://youtu.be/1qz736Twg58


    PS Ford închide fabrica din Germania, în care fabrica maşini termice şi se concentrează pe cea din Spania unde va fabrica maşini electrice.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru