Tiriac

Sambata, 20 Aprilie | Intern

Singurul exemplar Mercedes-AMG ONE din România a intrat în Galeria Țiriac Collection

Mercedes-AMG ONE, hypercar-ul cu tehnologie de Formula 1, este acum expus în Galeria Țiriac Collection. Modelul de performanță va putea fi admirat de către vizitatori începând din acest sfârșit de săptămână.
Sambata, 14 Ianuarie 2023 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu două exemplare clasice Mercedes-Benz 600

Galeria Țiriac Collection tocmai a adăugat în colecția sa două exemplare clasice ale celebrului model de lux Mercedes-Benz 600. Unul dintre acestea este o limuzină Pullman fabricată în 1969. Cele două mașini vor putea fi admirate de vizitatori în acest weekend.
Luni, 22 August 2022 | Intern

Piero Ferrari, fiul celebrului Enzo Ferrari, a vizitat Galeria Țiriac Collection

Piero Ferrari, fiul fondatorului Enzo Ferrari, a venit în România pentru a vizita Galeria Țiriac Collection, cea mai mare colecție privată de automobile din țară.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Intern

Și cei mici iubesc mașinile. Peste 30.000 de copii au vizitat gratuit galeria Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection a primit, din 2016 până în prezent, peste 30.000 de copii pentru a admira cea mai mare colecție privată de mașini din România. Proiectul educațional le oferă preșcolarilor, elevilor și studenților oportunitatea de a vedea în persoană o serie de automobile exotice și de lux din trecut și din prezent.
Vineri, 13 Mai 2022 | General

Galeria Țiriac Collection își deschide porțile în acest weekend cu ocazia evenimentului, Noaptea Muzeelor

Galeria Țiriac Collection va participa, la sfârșit de săptămână, la noua ediție Noaptea Muzeelor din acest an. Intrarea în galerie va fi gratuită, iar în ziua de duminică, vizitatorii vor avea ocazia să participe la ședințe foto speciale cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Intern

Noul Ford Mustang Mach 1 a intrat în garajul Țiriac Collection. Modelul, expus alături de un Mustang Mach 1 din 1969

Galeria Țiriac Collection a primit un nou membru de colecție, sub forma unui Ford Mustang Mach 1 din 2022. Modelul va fi expus alături de un exemplar cu același nume construit în 1969. Cele două modele vor putea fi admirate în acest weekend.
Vineri, 04 Martie 2022 | General

Noul Range Rover va putea fi admirat la galeria Țiriac Collection în perioada 5-6 martie

Noua generație Range Rover, lansată la finele lui 2021, a ajuns acum și în România. Un exemplar al acestui model este expus la galeria Țiriac Collection din București, iar publicul îl va putea admira în perioada 5-6 martie.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Intern

Țiriac Collection aduce mașinile sale mai aproape de pasionați: periodic, un cub de sticlă va găzdui mașini din colecție

Țiriac Collection va organiza, începând cu luna noiembrie, o expoziție cu mașini clasice în curtea exterioară a galeriei sale. În cadrul unui cub de sticlă, care va putea fi admirat chiar și din șoseaua principală (DN1), vor fi expuse, periodic, mai multe modele istorice și unice din faimoasa colecție de automobile.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru