Noul Range Rover va putea fi admirat la galeria Țiriac Collection în perioada 5-6 martie

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Range Rover, lansată la finele lui 2021, a ajuns acum și în România. Un exemplar al acestui model este expus la galeria Țiriac Collection din București, iar publicul îl va putea admira în perioada 5-6 martie.

Cea de-a cincea generație a SUV-ului de lux Range Rover a fost lansată spre sfârșitul lui 2021. Acum, noua navă amiral a constructorului britanic Land Rover a ajuns și în România. Un exemplar al acestui model va fi expus în cadrul galeriei Țiriac Collection. Astfel, publicul din România va putea admira, în premieră, noul SUV de lux, care este expus în perioada 5-6 martie.

Noul Range Rover este disponibil cu mai multe linii de echipare binecunoscute, precum SE, HSE și Autobiography. De asemenea, există și o echipare specială specifică primului an, numită First Edition. Acest model este bazat pe linia de echipare de top Autobiography, cu vopseaua exclusivă Sunset Gold Satin.

SUV-ul de lux britanic este oferit cu motorizări micro hibride, precum și cu propulsoare PHEV. Design-ul noului Range Rover păstrează aceeași siluetă atemporală și prezentă încă de la prima generație, lansată în 1970. Alături de cele mai avansate tehnologii din industria auto, noul Range Rover promite să ofere o experiență de lux unică în segmentul său.

Noul Range Rover va fi expus la galeria Țiriac Collection în perioada 5-6 martie, alături de alte 170 de mașini legendare din industria auto. Galeria va fi deschisă publicului între orele 10:00 și 19:00.

via Țiriac Collection

Comentarii (2)

  • Rage rovere!
    Cine-ar admira un fier mort? Tu?
    De ce-ai face asta? N-ai găsit niciun suflet demn de admiraţia ta?
    4 1
  • Poi este despre masini pe aici… ce sa admiram? nu este Tinder ;)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru