Noul Range Rover

Vineri, 04 Martie 2022 | General

Noul Range Rover va putea fi admirat la galeria Țiriac Collection în perioada 5-6 martie

Noua generație Range Rover, lansată la finele lui 2021, a ajuns acum și în România. Un exemplar al acestui model este expus la galeria Țiriac Collection din București, iar publicul îl va putea admira în perioada 5-6 martie.
Joi, 03 Martie 2022 | Modele noi

Prețuri noua generație Range Rover în România: start de la 121.700 de euro

Noul Range Rover, cel mai luxos SUV al mărcii britanice Land Rover, poate fi comandat acum în România. Acesta este disponibil cu ampatament normal sau lung și poate fi configurat cu 4, 5 sau 7 locuri. Prețul pornește de la 121.737 euro.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul Land Rover Range Rover. Debut în 26 octombrie

Primele imagini neoficiale cu noua generație Land Rover Range Rover au fost "scăpate" pe internet. Nava amiral a constructorului britanic de automobile va debuta oficial în 26 octombrie.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Land Rover Range Rover debutează în 26 octombrie

Britanicii de la Land Rover au anunțat că noua generație Range Rover va debuta oficial în 26 octombrie. Cu această ocazie au publicat un scurt teaser video și două imagini cu viitoarea navă amiral.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Industrie

Range Rover: Listele de aşteptare pentru un model nou se întind pe şase luni

Cererea ridicată pentru noile Range Rover şi Range Rover Sport, lansate simultan, a dus la liste de aşteptare lungi pentru ambele modele, acestea întinzându-se pe şase luni.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Range Rover - galerie foto completă şi video

Range Rover a publicat o galerie foto completă cu a patra generaţie a modelului omonim care va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris de la sfârşitul lunii septembrie.
Miercuri, 15 August 2012 | PARIS 2012

Range Rover - imagini oficiale cu noua generație a modelului britanic

După ce ieri au putut vedea primele fotografii neoficiale cu noua generație Range Rover, astăzi constructorul britanic a anunțat oficial noul model. Noul SUV de lux britanic este cu 420 kg mai ușor față de generația anterioară.
Marti, 14 August 2012 | Modele noi

Noul Range Rover, primele imagini neoficiale

Englezii de la Land Rover au creat o nouă generaţie Range Rover, iar primele imagini ale noului model au ajuns pe internet înaintea dezvăluirii oficiale.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru