Noul Range Rover, primele imagini neoficiale

de Sebastian Toma
Marti, 14.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Land Rover au creat o nouă generaţie Range Rover, iar primele imagini ale noului model au ajuns pe internet înaintea dezvăluirii oficiale.

Range Rover a primit o nouă generaţie, aşteptată să debuteze pe piaţă în decursul anului viitor. Primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet înainte de dezvelirea oficială, de unde şi rezoluţia mică a acestora. Noul Range Rover are un design diferit, o caroserie nouă şi o platformă cu un procent mai mare de aluminiu. Noua platformă îi conferă o masă mai redusă, un plus de manevrabilitate şi un consum mai redus. Design-ul noului model seamănă destul de mult cu cel al lui Evoque, blocurile optice fiind "trase" peste aripile faţă, în timp ce partea frontală a fost rotunjită semnificativ.

Stopurile lui Range Rover au fost şi ele alungite, în timp ce profilul şi-a păstrat trăsăturile care l-au caracterizat de-a lungul anilor. Ne aşteptăm ca noua generaţie a modelului să beneficieze în continuare de o gamă de motorizări otto şi diesel, fiind aşteptate atât unităţi TDV6, cât şi celebrul V8 Supercharged. Nu este exclusă şi o versiune hibridă a noii generaţii de Range Rover.

Urmareste Automarket
În urmă cu un an şi jumătate, Range Rover lansa cel mai scump model din istoria sa - Autobiography Ultimate Edition. Ediţia specială a fost construită în 500 de unităţi, fiecare costând peste 150.000 de euro. Clienţii puteau alege între un motor V8 diesel de 4.4 litri sau un V8 pe benzină de 5.0 litri.
Procesul de individualizare pemitea alegerea unui număr mare de ornamente interioare, fiind disponibile elemente din lemn, aluminiu şi piele. Portbagajul avea o podea din lemn nobil, asemeni celui regăsit pe iahturile de lux. La exterior, modelul avea şi jante de 20 inch, cu un design creat special pentru această ediţie limitată.

Via Jalopnik

Comentarii (7)

  • mai mult un facelift timid
    11 3
  • Asta e un facelift. Slabut....
    5 3
  • catalin
    asa e,si eu vazusem deja noul range pe alt site.ba chiar am vazut toyota rav4 model 2035.a fost premiata pentru singura masina care mai are design exterior ,si pentru numeroasele gadgeturi,printre care functia ce iti da 2 palme sa te trezesti la realitate.
    cred ca Mafia e in concediu.....nicio ineptie de ceva zile..
    12 2
  • Sub sloganul "Nu schimba ceea ce e deja perfect" Range si-a pastrat silueta inconfundabila. Doar nu v-ati dori linii curbe?!
    9 0
  • narcis
    arata foare bine facelift-ul, peste ce ma asteptam..
    4 2
  • Nimic nou sub SOARE....aceeasi cutie nobila.
    10 0
  • Johnny-V
    urat fata de cel precedent ca design exterior
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru