Primele imagini neoficiale cu viitorul Land Rover Range Rover. Debut în 26 octombrie

de Alexandru Monenciu
Joi, 21.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini neoficiale cu noua generație Land Rover Range Rover au fost "scăpate" pe internet. Nava amiral a constructorului britanic de automobile va debuta oficial în 26 octombrie.

În urmă cu doar o zi, reprezentanții Land Rover anunțau că noua generație Range Rover va debuta oficial în 26 octombrie. Cu această ocazie, britanicii au publicat un scurt video și două imagini teaser care nu dezvăluiau foarte multe din designul SUV-ului.

Acum, însă, avem ocazia să vedem noul Range Rover în toată splendoarea lui, grație primelor imagini neoficiale "scăpate" pe internet.

Partea frontală a suferit mici retușări, mai ales la nivelul grilei și a farurilor, dar și în partea inferioară a spoilerului. Mai departe, mânerele de deschidere a portierelor, care se retrag în caroserie, au fost împrumutate de la Evoque și Velar.

Cele mai notabile modificări estetice le regăsim în spate. Aici, Range Rover vine cu stopuri complet noi, unite de o bandă neagră pe care este inscripționat numele modelului.

Pentru interior, Land Rover a pregătit un volan nou, cu patru spițe, ornamente din lemn (cel puțin în cazul mașinii de față) și un display central generos pentru sistemul multimedia Pivi Pro.

De asemenea, selectorul transmisiei pare să aibă un design nou.

Sub caroserie, viitorul Land Rover Range Rover va fi o mașină cu totul nouă, având în vedere că a trecut la arhitectura MLA. În consecință, SUV-ul va fi disponibil cu motorizări plug-in hybrid și va avea chiar și o versiune pur electrică. Aceasta din urmă va debuta ulterior.

Așa cum spuneam, debutul oficial este programat pentru 26 octombrie. Atunci vom afla toate detaliile despre noua navă amiral a producătorului britanic.

via Carscoops

Comentarii (7)

  • Spatele îmi place, din față pare un face-lift discret, la interior îmi da cu minus, au scos ecranul frumos integrat în afara bordului.
    10 4
  • Cu siguranta cel mai elegant suv din clasa mare.
    12 11
  • Wector
    In Europa este cel mai elegant si impozant suv. Nu are rival. In Sua rivalizeaza doar cu Cadillac Escalade si Lincoln Navigator.
    6 10
  • Interior de F și XF facelift mai puțin volanul. Probabil mai multe opțiuni de personalizare decat cele 2 modele.
    4 1
  • Ma gandesc ca si-or fi consumat toate resursele la spatele ala ( cu un rezultat cu adevarat spectaculos de elegant dar simplu si original in acelasi timp) si nu au mai avut timp sa faca ceva si la partea frontala !?
    9 1
  • Constructorul este britanic, proprietarul este indian! Iar indianul nu intervine deloc în procesul de fabricație sau design!
    0 1
  • De neînțeles tableta “plutitoare”, doar dacă distanță dintre utilizator și ecran nu ar permite instalarea ei in bord (clar dacă vorbim de touch screen). Este o mașina pardon o garsonieră și ma gândesc ca cineva cu o înălțime sub 1,70 se cam pierde prin peisaj, adică nu ajunge unde trebuie… cam asta ar fi singura scuza pe care le-o găsesc, că doar nu am fi primii care au sesizat minunea…
    Chiar și așa la nivelul asta de lux pare că au uita de ia și au lipit-o cumva… se putea mult mai bine.
    In rest… OZN!!!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru