Oaspete de seamă la Țiriac Collection: monopostul de F1 Red Bull Racing RB6

de Alexandru Monenciu
Vineri, 20.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fanii Formulei 1 vor putea admira monopostul Red Bull Racing RB6, pentru o perioadă limitată, în cadrul galeriei Țiriac Collection. Cu această ocazie, va fi organizat și un eveniment de tip porți deschise în weekend-ul 28-29 octombrie.

Formula 1 are foarte mulți fani în România, iar Țiriac Collection a pregătit o surpriză pentru ei. Mai exact, singura galerie auto și moto privată deschisă publicului din țara noastră, va găzdui, pentru o perioadă limitată, monopostul de Formula 1 Red Bull Racing RB6.

Monopostul este echipat cu un motor V8 de 2.4 litri și dezvoltă 750 de cai putere. A fost pilotat de Sebastian Vettel și Mark Webber. 

Cu această ocazie, Țiriac Collection va organiza două evenimente speciale. Primul va avea loc în seara de vineri, 27 octombrie, și va fi unul exclusiv: un public de 100 de persoane va avea șansa de a fi prezent la prezentarea monopostului, în avanpremieră.

Aceștia vor avea ocazia de a experimenta și simulatoarele Oracle Red Bull. Biletul va costa 200 de lei și va putea fi achiziționat de aici.

Apoi, în weekendul 28-29 octombrie, va avea loc un eveniment de tip porți deschise. Accesul în galeria Țiriac Collection va fi gratuit, în intervalul orar 10:00-19:00.

via Țiriac Collection

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru