Ion Tiriac

Vineri, 24 Septembrie 2021 | Intern

Mercedes-AMG GT Black Series, cel mai nou exponat al galeriei Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection va avea de la 1 octombrie un nou exponat. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT Black Series care poate fi admirat în avans în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat (24 - 30 septembrie) în Piața Victoriei din București.
Joi, 02 Septembrie 2021 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu o nouă mașină specială: Porsche 911 Targa 4S Heritage Design

Omul de afaceri Ion Țiriac a adăugat o nouă mașină rară colecției Țiriac Collection. Este vorba despre un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design, un model special replicat în doar 992 de exemplare.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Industrie

SPP vrea 3 mașini blindate pentru transportul demnitarilor: omul de afaceri Ion Țiriac este singurul participant la licitație

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) a lansat o licitație pentru achiziția a trei mașini blindate pentru transportul demnitarilor, contract cu valoarea de circa un milion de euro. Singura ofertă a fost depusă de Țiriac Auto.
Luni, 14 Martie 2016 | Intern

Cum să alimentezi rapid maşina: Ion Ţiriac îşi face lanţ de 200 de benzinării cu autoservire cu plata prin card

Ion Ţiriac vrea să lanseze un lanţ de 200 de benzinării fără spaţii de servicii în care şoferii plătesc rapid cu cardul după ce alimentează maşinile cu carburtant.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Intern

Ion Țiriac se oferă să salveze Bucureștiul de gropi

Omul de afaceri Ion Țiriac a declarat într-un interviu televizat că se oferă să repare pe cheltuiala proprie toate gropile din București, titrează cei de la Capital.
Joi, 27 August 2015 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu un nou exponat: Porsche 918 Spyder

Galeria Țiriac Collection include începând cu luna august un nou supercar. Cea mai nouă achiziției este un Porsche 918 Hybrid, exemplarul deținut de Ion Țiriac fiind cel cu numărul 378 din producția totală de 918 unități.
Luni, 17 August 2015 | General

Un Rolls-Royce din colecția lui Ion Țiriac a câștigat două premii la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach

Un Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville fabricat în 1952, deținut în prezent de Ion Țiriac, a câștigat două premii în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Intern

Ţiriac Collection - galeria de automobile clasice se deschide pentru publicul larg

O parte din automobilele clasice deţinute de Ion Ţiriac vor putea fi admirate de public în cadrul galeriei Ţiriac Collection ce îşi va deschide porţile pentru public vineri, 29 noiembrie.
Marti, 26 Martie 2013 | F1 TOP

Ion Ţiriac şi Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1, au vrut să controleze tenisul mondial

Miliardarul român Ion Ţiriac a vrut să preia controlul tenisului mondial în 2003 printr-o alianţă cu Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1, şi fostul jucător de tenis Boris Becker.

Tag-uri similare

Ecclestone, Bernie Ecclestone, Ion Tiriac, tenis
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru