Bernie Ecclestone

Marti, 20 Iunie 2017 | General

Organizatorii Festivalului de la Goodwood vor celebra istoria lui Bernie Ecclestone cu o statuie

Anul acesta, în fața casei Lordului March, organizatorii Festivalului Vitezei de la Goodwood vor monta o statuie dedicată carierei lui Bernie Ecclestone.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | F1 TOP

Ecclestone nu renunță: britanicul pregătește o competiție paralelă cu Formula 1 pentru 2019

Bernie Ecclestone intenționează să lanseze o competiție paralelă cu Formula 1 începând din sezonul 2019, potrivit unor surse citate de mai mulți jurnaliști.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | F1 TOP

O nouă eră pentru Formula 1: Ecclestone, îndepărtat de la conducere și înlocuit cu Ross Brawn, care promite reguli mai simple

Noul proprietar al Formulei 1 l-a îndepărtat de la conducere pe Bernie Ecclestone, iar Ross Brawn se va ocupa de aspectele sportive și tehnice ale competiției. Britanicul anunță deja o serie de simplificări ale regulamentului.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Malaysia şi Singapore se pregătesc să părăsească Formula 1, dar Ecclestone vrea revoluţie: două curse de 40 de minute într-o singură zi

Malaysia şi Singapore intenţionează să renunţe la Formula 1, însă Bernie Ecclestone se gândeşte la o soluţie pentru a salva spectacolul: două curse de câte 40 de minute într-o singură zi.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Ecclestone promite o revoluţie în Formula 1: regulamentul va fi simplificat şi nu vor mai exista penalizări pentru incidente de cursă

Bernie Ecclestone promite că Formula 1 va renunţa la penalizările "ridicole" pentru incidentele de cursă din cauza cărora clasamentele sunt modificate frecvent de către comisari după încheierea unui Mare Premiu.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Formula 1

Ecclestone confirmă intenţia de a readuce motoarele V8 pentru Red Bull în 2016

Bernie Ecclestone a confirmat că face presiuni pentru ca motoarele V8 de 2.4 litri să fie permise din nou în Formula 1 începând din sezonul 2016, pentru ca Red Bull Racing să rezolve alegerea furnizorului de unităţi de propulsie.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Formula 1

Chinezii şi americanii se aliază pentru a cumpăra Formula 1

Un fond de investiţii din China s-a aliat cu americanul Stephen Ross pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni în Formula 1, potrivit presei internaţionale.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Red Bull a rezolvat problema cu motorul"

Bernie Ecclestone susţine că Red Bull a rezolvat problema furnizorului de motoare pentru sezonul 2016, însă nu a oferit niciun fel de amănunte suplimentare.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Formula 1

Ecclestone propune ca producătorii de motoare să nu mai aibă propriile echipe

Bernie Ecclestone crede că Formula 1 poate rezolva problemele actuale dacă producătorii de motoare nu ar mai avea propriile echipe.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Formula 1 va avea un nou proprietar până la sfârşitul anului"

Bernie Ecclestone susţine că Formula 1 va avea un nou proprietar până la sfârşitul anului 2015, întrucât există trei investitori care negociază preluarea pachetului majoritar.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Ferrari este înfricoşată să ofere motoare pentru Red Bull"

Bernie Ecclestone susţine că Ferrari este înfricoşată să ofere motoare pentru Red Bull de teamă că acest lucru va afecta performanţele propriei echipei.
Joi, 10 Septembrie 2015 | Formula 1

Ecclestone renunţă la planul ca sezonul 2016 să se încheie în decembrie

Bernie Ecclestone a renunţat la ideea ca sezonul 2016 să se încheie în luna decembrie, însă nu a găsit încă o soluţie pentru reprogramarea cursei din Malaysia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Iulie 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Toyota vrea să revină în F1, dar nu cu actualele motoare"

Bernie Ecclestone susţine că Toyota este interesată să revină în Formula 1, însă nu în contextul actualului regulament pentru motoare turbo V6 de 1.6 litri.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Formula 1

Ecclestone propune blocarea dezvoltării motoarelor de către Mercedes şi Ferrari

Bernie Ecclestone susţine că Renault şi Honda pot ajunge din urmă echipele rivale dacă Mercedes şi Ferrari nu ar mai avea dreptul să dezvolte motoarele după ce ajung la o anumită putere.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Formula 1

Ecclestone propune ca echipele să nu aibă nicio influenţă asupra regulamentului

Bernie Ecclestone consideră că regulamentul ar trebui stabilit doar de FIA şi Formula One Management, fără niciun aport din partea echipelor.
Joi, 14 Mai 2015 | Formula 1

Ecclestone exclude revenirea Michelin în Formula 1

Bernie Ecclestone susţine că revenirea Michelin în Formula 1 ca furnizor de pneuri ar avea efecte negative din cauza faptului că ar elimina spectacolul şi ar conduce la apariţia cauciucurilor cu jante de 18 inch.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Formula 1

Ecclestone propune introducerea unor motoare mai ieftine pentru echipele mici

Bernie Ecclestone consideră că introducerea unor motoare mai ieftine care să fie utilizate doar de echipele mici ar contribui semnficativ la reducerea costurilor.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Monza trebuie să plătească pentru a rămâne în calendarul Formulei 1"

Bernie Ecclestone insistă că Marele Premiu al Italiei va fi exclus din calendarul în cazul în care organizatorii nu vor plăti o taxă similară cu cea achitată de circuitele de la Spa-Francorchamps şi Red Bull Ring.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Formula 1

FIA nu consideră oportună realizarea unei competiţii pentru femei

FIA a respins propunerea lui Bernie Ecclestone pentru realizarea unei competiţii de Formula 1 pentru femei. "Femeile vor să concureze la acelaşi nivel cu bărbaţii", spun oficialii FIA.
Luni, 30 Martie 2015 | Formula 1

Ecclestone propune o competiţie de Formula 1 pentru femei

Bernie Ecclestone consideră că o competiţie de Formula 1 în care să concureze numai femei ar creşte popularitatea Marelui Circ.

Tag-uri similare

regulament, FIA, Ecclestone, Bernie Ecclestone, drepturi TV, Max Mosley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru