Ecclestone: "Red Bull a rezolvat problema cu motorul"

de Daniel Popescu
Joi, 15.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone susţine că Red Bull a rezolvat problema furnizorului de motoare pentru sezonul 2016, însă nu a oferit niciun fel de amănunte suplimentare.

Lucrurile s-au rezolvat.

Bernie Ecclestone
Red Bull Racing este pe punctul de a se retrage din Formula 1 din cauza faptului că Ferrari şi Mercedes au refuzat să-i ofere motoare, iar o continuare a parteneriatului cu Renault este văzută drept puţin probabilă de către ambele părţi.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone a dezvăluit joi că producatorul de băuturi energizante a rezolvat această problemă, fără însă să ofere amănunte suplimentare pe marginea acestui subiect.

Întrebat dacă anticipează o retragere din Formula 1 a echipei, britanicul a replicat: "Înainte m-am gândit că da. Dar acum, după ce s-a întâmplat, nu. Lucrurile s-au rezolvat", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Chiar dacă nu a oferit detalii despre furnizorul de motoare al echipei, Ecclestone a confirmat că, în cazul unei retrageri, Red Bull ar trebui să plătească penalizări consistente, evaluate de presa internaţională la 500 de milioane de dolari.

"Dacă Dietrich Mateschitz spune că pleacă şi pleacă, ştie că va fi foarte scump", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru