Ecclestone nu renunță: britanicul pregătește o competiție paralelă cu Formula 1 pentru 2019

de Daniel Popescu
Joi, 26.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone intenționează să lanseze o competiție paralelă cu Formula 1 începând din sezonul 2019, potrivit unor surse citate de mai mulți jurnaliști.

Bernie Ecclestone a fost îndepărtat de la conducerea Formulei 1 după aproximativ 40 de ani, ca urmare a faptului că Liberty Media a preluat drepturile asupra competiției de la fondul de investiții CVC Capital Partners în urma unei investiții de 8 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, britanicul în vârstă de 86 de ani pare determinat să nu renunțe la putere atât de ușor. Fostul jurnalist Peter Windsor susține că a primit o informație potrivit căreia Ecclestone pregătește o competiție paralelă cu Formula 1.

Urmareste Automarket
"Răspunsul primit când o persoană importantă din Formula 1 a fost întrebată în privat ce face domnul Ecclestone: pregătește o competiție separată.
Nu râdeți"
, este mesajul publicat de Windsor pe rețeaua de socializare Twitter.

Ulterior, Andrew Benson, jurnalist la postul de televiziune BBC, a dezvăluit că a primit de asemenea informații că Ecclestone ar putea lansa o alta competiție până în 2019. "Interesant. Și mie mi-a spus o sursă de încredere că se așteaptă ca Ecclestone să lupte împotriva celor de la Liberty cu o competiție paralelă până în 2019", a precizat el.

Via BBC

Comentarii (18)

  • nu e mare lucru, e posibil sa fie asa...dar cum nu vad la ce competitie se face referire ar putea fi una de...sah, evident, in paralel cu calendarul F1

    pregatiti-va, voi pensionari din toate tarile, pionii, regii si nebunii...dar cu reginele mare grija, Nea Stafida inca e pe Viagra!
    17 7
  • Poate face o competitie monomarca , la cat a distrus F1 in ultimi ani ! Acum si-au dat si altii seama ca formula 1 nu mai este ce a fost , sunt curios in acest sezon cum se prezinta monoposturile si pneurile . Daca o sa fie ca si anul trecut macar din 2018 sa se schimbe ceva ! Berni a distrus F1 , daca pana acum cativa ani mergeai cu dopuri de urechi acum mergi cu amplificatoare . Cand Ferrari si altii au amentat ca se retrag si fac o competitie paralela cu bugete nelimitate si dezvoltare maxima a sarit batranul , acum ca e scos afara pe usa din dos s-a ngandit el la ceva , sunt curios cine il mai baga in seama !
    12 2
  • O să fie paralel cu acea competiție cum a fost paralel și cu Formula 1.
    16 3
  • hahaha
    dar sa-l vedem cum o sa mai poata avea pretentii la bani multi de la proprietarii de circuite, televiziuni samd atat timp cat nu mai are monopol ci un competitor important care este chiar F1
    9 1
  • las' sa fie
    ani sa mai aiba si sanatate, chef de munca se pare ca are
    15 1
  • Prinde oare 2019?Ma intreb si eu....Si,cine il mai baga in seama pe acest mosneag senil!!!Poate doar Doamna cu,coasa!
    1 5
  • fan formula1
    pensia tataie,pensia!
    6 3
  • Da mai are timp ? Sau îi schimbă bateriile mai des ? Sau îl trage de sfori nevastăsa care e multă și poate.
    3 2
  • pe surse
    o sa intre si kimi in noua competiti...pe o LADA ruseasca plina cu VOTKA :)))
    3 12
  • monoposturile arata super leam vazut zilele acestea in special cel de la RBR
    0 1
  • klausnake
    Mosulica asta e exemplul perfect al oamenilor ajunsi la putere,indiferent unde,si care nu se mai pot dezlipi de acea putere.
    Parca vad un politician autohton...
    Vorba cuiva de mai sus,in 2019 s-ar putea sa fie deja,oale si ulcele,cu toti banii lui.Sincer,nu cred ca are vreo sansa sa faca el concurenta la ceva ce e impamantenit in mintea oamenilor de zeci de ani de zile,chiar daca el a fost seful acelui ceva,in ultimii tot a catorva zeci de ani de zile...
    1 1
  • baisafie
    poate ca nu mai prinde 2019 dar atitudinea e buna

    bunicu' cand a implinit 65 de ani, a tras pe dreapta si astepta sa moara ... inca mai asteapta ... implineste 90 in iunie ... 25 de ani traiti cu teama de moarte ... btw, e sanatos tun
    5 0
  • Se pare ca echipa Manor F1 se va inchide, deoarece nu a fost gasit un cumparator. Era o gluma ca Ron Dennis vrea s-o cumpere, sau asa ceva.
    3 0
  • Mosulica asta ...încă poate multe,
    1 0
  • Bernie a respins zvonurile unei competitii paralele.
    1 0
  • dap, nu o sa fie in paralel, o sa fie in serie
    0 0
  • Ferrari a trecut testele de siguranta..
    0 2
  • fan Ferrari
    stire falsa ...
    a fost infirmat chiar de batranul Bernie ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru