Bernie Ecclestone

Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Ron Tauranac - designerul care l-a transformat pe Brabham în campion

Ron Tauranac este unul dintre cei mai buni designeri din istoria Formulei 1 şi are meritul că l-a transformat pe Jack Brabham în unicul pilot care a cucerit titlul mondial într-un monopost care-i poartă numele. Australianul a colaborat pe parcursul carierei cu Ron Dennis şi Bernie Ecclestone şi a fost la un pas să lucreze pentru Colin Chapman.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Formula 1

Montezemolo şi Ecclestone revin în consiliul de administraţie al Formulei 1

Luca di Montezemolo a fost numit director fără rol de execuţie, în timp ce Bernie Ecclestone a revenit ca CEO al consiliului de administraţie al Formulei 1.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Formula 1

Ecclestone va propune revenirea la motoare aspirate din 2016

Bernie Ecclestone a dezvăluit că va propune echipelor revenirea la motoare aspirate V8 sau V10 începând din sezonul 2016.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Formula 1

Ecclestone: "Echipele mici nu vor primi mai mulţi bani. Constructorii să reducă preţurile motoarelor"

Bernie Ecclestone a exclus posibilitatea ca Force India, Lotus şi Sauber să primească mai mulţi bani din drepturile TV şi consideră că producătorii ar trebui să le ofere motoare la preţuri semnificativ mai mici.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Regula dublării punctelor în ultima cursă ar putea fi abandonată în 2015

Bernie Ecclestone a sugerat că nu va propune menţinerea regulii dublării punctelor pentru ultima cursă şi în sezonul 2015 şi afirmă că "echipele au fost idioate" că au refuzat ideea sa iniţială pentru dublarea punctelor în ultimele trei curse.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Formula 1

Ecclestone: "Formula 1 nu are nevoie de fani tineri, pentru că nu au bani"

Bernie Ecclestone susţine că Formula 1 nu are nevoie de fani tineri pentru ca aceştia nu au bani să cumpere produsele la care face reclamă Marele Circ.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Formula 1

Formula 1 ar putea include o ligă inferioară cu monoposturi de "Super GP2"

Grila de start a Formulei 1 ar putea avea cinci echipe sprijinite de constructori şi cinci echipe independente care să formeze o ligă inferioară cu monoposturi de GP2 dotate de motoare mai puternice.
Duminica, 02 Noiembrie 2014 | Formula 1

Force India nu exclude boicotarea cursei de la Austin: "Orice este posibil"

Force India nu a exclus varianta de a boicota Marele Premiu al Statelor Unite din cauza faptului că echipele mari refuză să ajute echipele cu probleme financiare în privinţa distribuţiei veniturilor din drepturile TV.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | Formula 1

Posibil boicot în cursa de la Austin din partea Force India, Lotus şi Sauber, negat de echipe

Force India şi Lotus au negat informaţiile potrivit cărora intenţionează să boicoteze Marele Premiu al Statelor Unite împreună cu Sauber din cauza problemelor financiare.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Formula 1

Poveştile Formulei 1: Pilotul Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone este cunoscut pentru puterea pe care o are în Formula 1, însă puţini ştiu că britanicul a concurat ca pilot în Marele Premiu al statului Monaco din 1958.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Formula 1

Caterham şi Marussia nu vor concura în Statele Unite şi Brazilia

Caterham şi Marussia nu vor lua startul în următoarele două curse de Formula 1 programate în Statele Unite şi Brazilia din cauza gravelor probleme financiare cu care se confruntă.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Ecclestone: "Regulamentul cu opt echipe şi câte trei monoposturi va fi adoptat în octombrie"

Bernie Ecclestone susţine că trecerea la un sistem cu opt echipe care să furnizeze câte trei monoposturi va fi adoptat peste numai o lună, putând astfel să intre în vigoare chiar din sezonul 2015.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Septembrie 2014 | Formula 1

Ecclestone sugerează că telemetria ar putea fi restricţionată

Bernie Ecclestone a sugerat că datele telemetrice transmise de către monopost inginerilor din pitwall ar putea fi interzise după modelul comunicaţiilor radio.
Vineri, 22 August 2014 | Formula 1

Ecclestone exclude anularea cursei din Rusia

Bernie Ecclestone susţine că Marele Premiu al Rusiei din luna octombrie nu va fi anulat, întrucât Formula 1 "nu se implică" în probleme politice şi religioase.
Marti, 05 August 2014 | Formula 1

Ecclestone scapă de închisoare: procurorii germani au acceptat compensaţii de 100 de milioane de dolari

Procurorii germani care îl acuzau pe Bernie Ecclestone de dare de mită au acceptat să închidă cazul după ce Bernie Ecclestone a fost de acord să plătească 100 de milioane de dolari.
Luni, 04 August 2014 | Formula 1

Australia rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2020

Circuitul Albert Park din Melbourne va găzdui prima cursă de Formula 1 a fiecărui sezon până în 2020, după ce statul Victoria a semnat un nou contract cu Bernie Ecclestone.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Formula 1

Ecclestone, dispus să plătească 25 de milioane de euro pentru a scăpa de acuzaţiile de dare de mită

Bernie Ecclestone a propus să plătească 25 de milioane de euro unei bănci germane pentru a scăpa de acuzaţiile de dare de mită pentru care riscă până la 10 ani de închisoare. Procurorii germani analizează oferta, însă nu au luat o decizie.
Marti, 29 Iulie 2014 | Formula 1

Ecclestone susţine că F1 va abandona startul de pe loc după ieşirea Safety Car-ului

Bernie Ecclestone susţine că Formula 1 va renunţa la introducerea starturilor de pe loc după ieşirea Safety Car-ului de pe circuit, deşi pentru acest lucru este nevoie de acordul unanim al echipelor.
Marti, 29 Iulie 2014 | Formula 1

Ecclestone: "Regulamentul ar putea fi modificat pentru a îmbunătăţi popularitatea F1"

Bernie Ecclestone a dezvăluit că există posibilitatea ca regulamentul să fie schimbat cu scopul de a îmbunătăţi popularitatea Formulei 1. Flavio Briatore se va ocupa de acest lucru în perioada următoare.
Vineri, 04 Iulie 2014 | Formula 1

CVC Capital Partners vrea să-l îndepărteze pe Ecclestone şi să vândă acţiunile deţinute în F1

CVC Capital Partners, acţionarul principal al Formulei 1, intenţionează să-l îndepărteze de la conducere pe Bernie Ecclestone şi să vândă cea mai mare parte a pachetului de 35.5% din acţiuni.

Tag-uri similare

regulament, FIA, Ecclestone, Bernie Ecclestone, drepturi TV, Max Mosley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru