Hyundai Ioniq 5 poate fi văzut pentru prima dată în România în acest weekend

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 10 septembrie, noul Hyundai Ioniq 5 debarcă oficial în România. Modelul electric va fi expus în cadrul expoziției auto în aer liber de la galeria Țiriac Collection.

La jumătatea lunii februarie, constructorul asiatic de automobile a lansat noul Ioniq 5. Un SUV compact, cu zero emisii, care poate fi comandat cu până la 306 cai putere și autonomie de 480 de kilometri. Hyundai declară o autonomie urbană de până la 686 de kilometri.

În 10 septembrie, noua Hyundai Ioniq 5 va fi prezentată, în premieră națională, în cadrul expoziției în aer liber de la galeria Țiriac Collection. Mașina va putea fi admirată până în 12 septembrie.

Așa cum am mai scris, expoziția auto de la Țiriac Collection va putea fi deschisă publicului în intervalul 10:00 - 19:00, iar accesul este gratuit.

SUV-ul cu zero emisii poate fi deja pre-comandat în România. Prețul de pornire este de 47.909 euro, cu discount-ul permanent acordat de Hyundai. Este vorba despre versiunea cu roți motrice spate și 217 cai putere.

Modelul coreean poate fi achiziționat și prin programul național Rabla Plus, caz în care prețul scade până la 35.715 euro.

via Hyundai

Comentarii (7)

  • Dar poate fi si atins?
    10 1
  • Bogdan
    Gresit! L-am vazut weekendul trecut la Jazz in the Park in Cluj-Napoca.
    11 1
  • @Bogdan vorbim despre Romania. Clujul e in vest, alta tara.
    15 9
  • Frumoasa cu spume =))
    6 12
  • Cristi
    În Cluj a fost prezentat ca loc de cazare pentru festival - a venit și cu o cafetieră și un cuptor cu microunde incluse alimentate de la invertor.
    6 1
  • @adig01 Ca bucurestean, cu radacini dobrogene, este oarecum incomod sa recunosc, dar ai dreptate.

    Am vizitat recent Clujul si este alta lume acolo, Bucurestiul si Constanta, cu toata zona litorala adiacenta, cele mai mari orase din sudul tarii, arata si functioneaza sub orice critica comparativ cu orasele din vestul tarii, pentru ca primarii nostri din ultimele 3 decenii au fost toti niste javre puse doar pe capatuiala si a rezultat un haos urbanistic cu distrugeri ireparabile si o nepasare fata de nevoile cetateanului si normele de trai civilizat.
    8 1
  • Lutzu08
    Nu stiu cu ce conparati voi de zice-ti voi ca e urata mi-e imi place maxim
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru