Noaptea Muzeelor 2018 la Țiriac Collection: în 19 mai, fanii vor putea vizita galeria în mod gratuit

de Cornel Șocariciu
Joi, 17.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 19 mai, în intervalul 17:00-24:00, fanii automobilelor vor putea vizita gratuit Țiriac Collection. Galeria face parte din proiectul Noaptea Muzeelor 2018.

Galeria Țiriac Collection a fost inclusă în lista participanților implicați în cadrul proiectului Noaptea Muzeelor 2018. În 19 mai, fanii automobilelor vor putea vizita gratuit galeria în intervalul 17:00 - 24:00. Ultimul acces va fi permis la ora 23:30.

În prezent, galeria Țiriac Collection include peste 170 de automobile și motociclete istorice și serii limitate ale unor vehicule moderne. La finalul lunii martie, galeria a fost reorganizată, iar exponatele au fost grupate în funcție de țările de proveniență.

Astfel, pasionații vor descoperi vehicule istorice și noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Germania, Franța, Italia, Marea Britanie și SUA. Totodată, vizitatorii vor găsi și o zonă special gândită pentru mașinile puternice.

Pe parcursul programului de acces gratuit, publicul va beneficia și de informații suplimentare din partea ghizilor. Cei care vor să petreacă mai mult timp alături de diverse exponate vor putea descărca pe smartphone o aplicație dedicată (App).

Pentru ca interacțiunea să fie cât mai interesantă, dezvoltatorii aplicației oferă, în anumite cazuri, și sunetele produse de motor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru