Goodyear a lansat aplicaţia Road Safety pentru iPhone şi Android

de Sebastian Toma
Joi, 26.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Goodyear oferă aplicaţia Road Safety şi în România. Aceasta este disponibilă în Appstore şi în Android Market şi doreşte să ajute turiştii europeni în vacanţa de vară şi nu numai.

Noi am strâns toate aceste informaţii într-o singură sursă – aplicaţia Goodyear Road Safety – ce permite celor care călătoresc să arunce uşor un ochi peste o informaţie factuală, legată de drum, oriunde ar fi în Europa.

Hugues Despres
Brand Director la Goodyear EMEA
Goodyear a lansat aplicaţia Road Safety pentru Android şi iPhone. Aceasta vine în sprijinul şoferilor europeni care pleacă în vacanţă în această vară, oferind servicii pentru 25 de ţări din Europa. Aplicaţia îşi propune să ajute milioane de turişti ce vor călători pe drumurile europene până în luna septembrie inclusiv. Scopul aplicaţiei este de a lămuri aspecte de reguli de circulaţie şi legislaţie rutieră, sfaturi de condus, sfaturi pentru situaţii de urgenţă, lista pentru vacanţă şi altele. Într-un fel, aplicaţia compune informaţia utilă de pe internet fără a complica viaţa şoferului prin căutări anevoioase, care pot rezulta în obţinerea de informaţii incorecte.

"Avem un rol important de jucat atunci când vine vorba de siguranţă rutieră. Ajutând consumatorii să fie mai bine informaţi, putem să îi ajutăm să îşi îmbunătăţească abilitatea de a fi mai în siguranţă, atât acasă cât şi în străinătatea lider producător de anvelope avem responsabilitatea de a asigura un condus auto calitativ, sigur şi solid.

Ca lider în siguranţa rutieră, noi ne extindem acest rol dincolo de produs şi luăm iniţiative ca acestea pentru a spori siguranţa rutieră în Europa. În ciuda faptului că în multe zone turistice localnicii vorbesc diverse limbi de circulaţie internaţională, nu trebuie să subestimăm barierele de limbaj cu care mulţi turişti se confruntă în timpul călătoriei lor. Regiuni din Spania cum ar fi de exemplu Andaluzía văd un influx de aproape 7,5 milioane de turişti anual, din care 2,5 milioane numai pe perioada lunilor de vară. Aceasta înseamnă un mare potenţial pentru chestiuni ce ţin de barierele lingvistive, de neînţelegeri şi interpretări greşite. Noua aplicaţie Goodyear Road Safety App va veni în sprijinul multora dintre aceştia, comunicând semnificaţia diferitelor însemne rutiere, limitările de viteză de pe diferite drumuri şi furnizând propoziţii sau fraze de bază legate de drum, în spaniolă, ce pot fi folosite în caz de nevoie.", a declarat Hugues Despre, Brand Director Goodyear EMEA.

Esential 25 de ţări sunt incluse în aplicaţia Road Safety de la Goodyear.
Aplicaţia Road Safety a fost dezvoltată de Goodyear şi doreşte să sprijine siguranţa rutieră în Europa. În 2011, 75% dintre europenii care au călătorit către destinaţii de vacanţă au folosit o maşină pentru o parte a călătoriei, arată un studiu Goodyear, iar mulţi dintre aceştia au folosit un automobil pentru întreaga durată a călătoriei. Dintre aceştia, unul din şapte ar închiria o maşină din zona de destinaţie.
Studiul a aratat faptul că 90% din totalul conducătorilo auto găsesc informaţiile, sfaturile şi ponturile suplimentare de real folos.

Aplicaţia Goodyear Road Safety acoperă următoarele ţări: Austria, Belgia, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia şi Marea Britanie. Aplicaţia răspunde la întrebări precum "Care sunt limitele de viteză?", "Am nevoie de anvelope de iarnă?" sau "Care este limita alcolemiei în sânge?" şi oferă sfaturi de condus şi sfaturi în situaţii de urgenţă. În plus, există şi o colecţie de expresii de urgenţă în cinci limbi europene (engleză, germană, franceză, italiană şi spaniolă), care pot fi redate audio la apăsarea unui buton, cum ar fi "Vă rugăm să chemaţi ambulanţa".

Via Goodyear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru