Groupe Renault România va inaugura noul sediu din București pe 28 iunie: 3.200 de angajați vor lucra în cadrul Renault Bucharest Connected

de Paul Cosma
Miercuri, 19.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Groupe Renault România va inaugura noul sediu din București în data de 28 iunie, după cum a anunțat Cristophe Dridi, directorul general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România. Aproximativ 3.200 de angajați vor lucra în cadrul noii clădiri Renault Bucharest Connected.

Angajații grupului Renault din România se pregătesc de “mutarea oficială” în noul sediu central din București, inaugurarea fiind programată pe 28 iunie.

Anunțul a fost făcut de Christophe Dridi, director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, acesta precizând că toţi cei 3.200 de angajaţi din Capitală urmează astfel să lucreze în acelaşi loc.

”Avem un nou sediu central, se află la staţia de metrou Preciziei. Va fi inaugurat săptămâna viitoare, pe 28 iunie, cu participarea premierului, dar şi a lui Thierry Bolloré, care este CEO al Grupului Renault la nivel global. Este foarte important pentru noi deoarece angajaţii din Bucureşti ai Groupe Renault România lucrează acum în cinci locuri diferite, dar vor lucra împreună în acelaşi loc. Este vorba de 3.200 de angajaţi, care vor lucra împreună pentru a fi mai eficienţi”, a declarat Dridi pentru pentru News.ro.

Clădirea Renault Bucharest Connected a fost construită de Globalworth, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Europa, și a fost închiriată de Renault pentru angajații săi din București.

Via News.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru