Honda CR-V facelift - prima imagine trădează modificările estetice

de Bogdan Mirică
Luni, 22.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a pregătit deja faceliftul modelului CR-V. Crossover-ul se bucură de un design evoluat în partea frontală, însă posteriorul promite să rămână neschimbat.

Prezent deja pe piaţă de mai bine de trei ani, actualul Honda CR-V se pregăteşte de faceliftul jumătăţii de carieră. Asta înseamnă o serie de modificări estetice şi tehnice care vor menţine treaz interesul publicului în anii ce vor urma.

O imagine apărută pe internet, parte a kitului de presă oficial, trădează modificările estetice la care va fi supus crossover-ul japonez. Atenţia cade asupra aspectului frontal, care beneficiază acum de un spoiler modificat, de proiectoare încadrate în acesta cu ajutorul unui contur cromat şi de lumini LED pentru rularea diurnă.

O schimbare evidentă se observă însă la nivelul grilei, care dispune acum de inserţii cromate. Profilul a câştigat lumini de semnalizare incluse în oglinzile laterale şi jante din aliaj în două culori, cu design diferit. Nu există imagini cu posteriorul, cea mai criticată parte a caroseriei, însă acesta nu promite modificări majore.

Urmareste Automarket
Nu se anunţă modificări importante pentru gama de motorizări existentă, Europa urmând să se bucure în continuare de motorizările diesel de 1.6 litri şi 120 de cai şi 2.2 litri şi 150 de cai.
Va exista şi un propulsor pe benzină de 2.0 litri şi 150 de cai putere.

Mai multe detalii vor fi publicate în perioada următoare. Data debutului oficial este incertă, ca de altfel şi prezenţa modelului în cadrul Salonului Auto de la Paris, luna viitoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru