Honda CR-V

Miercuri, 10 Aprilie | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 5 stele pentru Toyota C-HR și un model din China. 4 stele pentru Honda CR-V

Euro NCAP, organismul pan-european de siguranță rutieră, a publicat cele mai noi rezultate după ultimele teste de siguranță. Astfel, noile Toyota C-HR, Nio EL6 au obținut maximum de 5 stele, în timp ce noua Honda CR-V a obținut 4 stele cu pachetul de siguranță standard și 5 stele cu pachetul de siguranță suplimentar.
Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride

Honda CR-V: versiune PHEV, alimentată cu hidrogen, disponibilă în SUA

Honda prezintă noul CR-V e:FCEV sau, cu alte cuvinte, o versiune plug-in hybrid alimentată cu hidrogen. Momentan este disponibilă doar în SUA, dar s-ar putea să ajungă și pe piața din Japonia.
Marti, 01 August 2023 | Intern

Prețuri noua generație Honda CR-V în România: start de la 46.900 euro

Cea de-a șasea generație Honda CR-V este disponibilă la noi în țară. Disponibilă cu două motorizări, aceasta pornește de la 46.900 de euro, cu TVA inclus.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Industrie

Toyota Corolla a fost cea mai vândută mașină din lume în prima jumătate a anului: RAV4 și Honda Civic completează podiumul integral japonez

Toyota Corolla ocupă prima poziție în topul celor mai vândute mașini din lume în prima jumătate a anului cu aproape 515.000 de unități și este urmată la mare distanță de Toyota RAV4 și Honda Civic.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Seat Tarraco, Honda CR-V și Mercedes-Benz Clasa G

Cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru Honda CR-V, Seat Tarraco și Mercedes-Benz Clasa G.
Luni, 18 Februarie 2019 | Industrie

Honda ar putea închide uzina din Marea Britanie în 2022: japonezii produc aici CR-V, Civic și Civic Type R

Honda va anunța în această săptămână că va închide în 2022 uzină din Marea Britanie unde produce modele precum CR-V, Civic și Civic Type R, potrivit unor informatii neoficiale. La uzină lucrează în prezent 3.500 de persoane.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Intern

Prețuri pentru noul Honda CR-V Hybrid: start de la 34.000 de euro

Honda a publicat lista de prețuri pentru CR-V Hybrid. În România, noua versiune a SUV-ului nipon are un preț de pornire de 34.000 de euro. Clienții pot alege versiuni 4x2 sau 4x4 echipate cu sistemul hibrid de 184 de cai putere și 315 Nm.
Joi, 23 August 2018 | Intern

Prețuri Honda CR-V în România: noua generație pleacă de la 27.000 de euro

Noua generație Honda CR-V este disponibilă și pe piața din România. SUV-ul constructorului nipon poate fi comandat doar cu un motor pe benzină de 1.5 litri VTEC în două versiuni de putere. Japonezii oferă o versiune cu 7 locuri echipată cu transmisia CVT și sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Honda CR-V: SUV-ul debutează în Europa cu un singur motor pe benzină

Honda a publicat o serie de informații noi despre SUV-ul CR-V. Modelul producătorului japonez va putea fi comandat începând cu toamna acestui an și va dispune de un singur motor pe benzină. Din 2019, clienții vor putea alege și o variantă cu sistem hibrid de propulsie.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Modele noi

Honda dezvăluie din secretele noii generații CR-V: suspensie Multilink spate și tracțiune integrală inteligentă disponibilă opțional

Honda desface puțin câte puțin cutia cu informații vitale legate de noua generație CR-V. Nu știm încă ce putere va avea versiunea hibridă care înlocuiește dieselul, dar aflăm detalii tehnice despre structura mașinii.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Honda CR-V se lansează în Europa: SUV-ul japonez va avea o versiune hibridă, dar renunță la diesel

Honda a anunțat că versiunea de producție a noului CR-V va ajunge în Europa în toamna acestui an. Noua generație a SUV-ului japonez va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Honda CR-V va veni în premieră în Europa cu propulsie hibridă și nicio motorizare diesel.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Honda CR-V Hybrid Prototype: noua generație a SUV-ului japonez va avea versiune hibridă și va renunța la propulsia diesel

Honda va prezenta în septembrie CR-V Hybrid Prototype, o versiune hibridă de pre-producție a SUV-ului său care nu va mai include și propulsie diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Honda CR-V a primit o versiune hibridă care va fi urmată de un model electric pentru China în 2018

Noua generație Honda CR-V va beneficia de o versiune hibridă care va fi disponibilă inițial doar în China, acolo unde constructorul japonez va vinde și un model electric începând din 2018.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Modele noi

Dedicado ao Brasil: Honda WR-V este un crossover de segment mic care nu vine în Europa

Honda HR-V și CR-V nu vor sta în gama europeană alături de noul WR-V, tocmai lansat de Honda în America de Sud. Modelul este dedicat acestei piețe.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Modele noi

Un pic mai înțepător: Honda a prezentat în SUA noua generație a SUV-ului compact CR-V

Honda CR-V ajunge la a cincea generație. După prezentarea și lansarea din SUA, SUV-ul japonez va ajunge ulterior în aceeași formulă estetică și în Europa.
Marti, 29 Decembrie 2015 | Intern

Se umflă prea mult: 3.000 de maşini Honda, rechemate în service în România pentru probleme la airbaguri

Honda a anunţat că recheamă în service peste 3.000 de maşini care au probleme cu airbagurile. Sunt vizate modele CR-V, Accord, Jazz, Civic şi Insight fabricate în perioada 2003-2012.
Marti, 07 Aprilie 2015 | Intern

Honda CR-V facelift e disponibil în România: SUV-ul restilizat pleacă de la 26.000 de euro şi primeşte tehnologie de top

Cel mai vândut model din gama Honda primeşte un facelift prin care modelul nipon îi spune adio motorului diesel de 2.2 litri. În locul său apare un 1.6 biturbo de 160 CP care poate fi cuplat unei transmisii automate cu nouă trepte semnate ZF.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Reportaj

Test de consum cu Honda CR-V 1.6 diesel pe traseul Bucureşti-Braşov-Bucureşti

Traseul Bucureşti-Braşov-Bucureşti a fost martorul unui nou test de consum pus în scenă de Automarket. De această dată, actorul principal a fost Honda CR-V în versiunea diesel de 1.6 litri.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda CR-V facelift debutează cu schimbări estetice şi un nou motor 1.6 diesel

Honda a lansat la Salonul de la Paris versiunea restilizată a lui CR-V. Modelul a primit o serie de schimbări estetice şi o nouă motorizare de top, un 1.6 diesel de 160 CP în locul motorului de 2.2 litri.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Honda anunță trei motoare noi eficiente. Punctul de interes: 1.6 diesel de 160 CP pe noul CR-V facelift

Odată cu lansarea noului CR-V facelift, care vine în primăvara anului viitor, Honda va lansa un motor diesel de 1.6 litri și 160 CP care poate fi cuplat opțional cu o cutie automată cu 9 trepte. Modernizarea va atinge și motorizările pe benzină

Tag-uri similare

Honda, Dacia Duster, Honda Civic, Volkswagen Tiguan, BMW X1, Honda CR-V, Skoda Yeti, Ford Kuga, Renault Koleos, Dacia Duster 1.5 dCi 4x4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru