Honda CR-V a primit o versiune hibridă care va fi urmată de un model electric pentru China în 2018

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Honda CR-V va beneficia de o versiune hibridă care va fi disponibilă inițial doar în China, acolo unde constructorul japonez va vinde și un model electric începând din 2018.

În toamna anului trecut, Honda a dezvăluit în Statele Unite o nouă generație a popularului său SUV CR-V, despre care a anunțat ulterior că va primi o versiune hibridă până în 2020. Iată însă că, la mai puțin de un an distanta, constructorul japonez este deja pe punctul să-și îndeplinească obiectivul.

Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, niponii au dezvăluit Honda CR-V Hybrid, însă producătorul nu a oferit detalii concrete despre sistemul de propulsie. Singura mențiune este ca CR-V Hybrid este echipat cu un sistem hibrid cu două motoare cunoscut sub numele oficial de Honda Sport Hybrid i-MMD, al cărui nume provine de la Intelligent Multi-Mode Drive.

Urmareste Automarket
În plus, versiunea hibridă va fi echipată și cu suita de sisteme și tehnologii de siguranță și de asistență pentru șofer denumită Sensing.
Honda CR-V Hybrid va fi disponibil la vânzare din a doua jumătate a anului, pentru început exclusiv pe piața chineză.

De altfel, China joacă un rol central în strategia Honda de dezvoltare a tehnologiilor verzi, întrucât a anunțat că anul viitor va începe vânzările unui model electric care va fi dezvoltat exclusiv pentru această piață. "Cu obiectivul ca două treime din vânzările globale să provină de la vehicule electrificate, Honda va dezvolta într-un ritm mai rapid tehnologii pentru electrificare", afirmă Takahiro Hachigo, CEO-ul Honda.

Via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru