Honda CR-V

Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Industrie

Inundaţiile din Thailanda pun "beţe în roate" noului Honda CR-V

Din cauza inundaţiilor grave din Thailanda, furnizorii Honda nu pot expedia componentele electronice necesare asamblării noului CR-V, programat să debuteze la jumătatea lunii.
Duminica, 30 Octombrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Prima imagine cu noul Honda CR-V

Imagini cu noul model Honda CR-V au apărut pe site-ul japonez al mărcii. Noul SUV Honda va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.
Vineri, 23 Septembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Honda CR-V Concept - imaginile care anunţă versiunea de serie

Noua generaţie Honda CR-V este aşteptată în noiembrie la Salonul de la Los Angeles. Până atunci, conceptul cu acelaşi nume trădează designul viitorului model.
Miercuri, 21 Septembrie 2011 | Modele noi

Honda CR-V - primele imagini ale noii generaţii

Misterul în care era învăluită lansarea noii generaţii a modelului Honda CR-V a fost rupt de o serie de imagini care trădează designul crossover-ului japonez.
Luni, 25 Iulie 2011 | Concepte

OFICIAL: Honda CR-V Concept anunţă viitoarea generaţie a SUV-ului japonez

Honda va aduce la Salonul de la Frankfurt (septembrie 2011) un concept care prefigurează o viitoare generaţie a lui CR-V. Modificările estetice sunt mari raportate la filosofia Honda.
Luni, 27 Iunie 2011 | Modele noi

Primul teaser pentru viitorul Honda CR-V

Honda a publicat primul teaser al viitoarei generaţii CR-V. Crossover-ul este încă învăluit în mister, debutul său fiind programat în toamnă.
Miercuri, 09 Februarie 2011 | Modele noi

Noua generaţie Honda CR-V se va lansa la toamnă

Vicepreşedintele Honda a anunţat că lansarea noii generaţii a modelului CR-V este programată pentru toamna acestui an. Japonezii îşi pun speranţe mari în noul SUV.
Luni, 16 August 2010 | Siguranta

Dacia Duster, printre cele mai dezamăgitoare frâne din segment

Dacia Duster stârneşte din nou controverse. Francezii de la Automobile Magazine au supus modelul român unui test care a dovedit că distanţa de frânare este una dintre cele mai slabe din segment.

Tag-uri similare

Honda, Dacia Duster, Honda Civic, Volkswagen Tiguan, BMW X1, Honda CR-V, Skoda Yeti, Ford Kuga, Renault Koleos, Dacia Duster 1.5 dCi 4x4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru