Honda Nord - un nou dealer se deschide în zona de nord a Bucureştiului

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 06.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda România îşi măreşte reţeaua de dealeri din Bucureşti prin deschiderea unui nou showroom în partea de nord a capitalei. Astfel reţeaua Honda din Bucureşti numără acum patru showroom-uri.

Honda va deschide un nou dealership operat independent numit Honda Nord. Noul showroom este numit Honda Nord şi se găseşte în partea de nord a Bucureştiului pe şoseaua Pipera-Tunari nr.1 în zona devenită tradiţională pentru majoritatea dealerilor auto din capitală. 

Noul dealership Honda Nord este operaţional din luna decembrie, iar personalul de aici vine cu o experienţă de 20 de ani în domeniul auto. Honda Nord va comercializa exclusiv automobile şi motociclete Honda, dar şi piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

Până în anul 2016, noul dealer Honda Nord îşi propune să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

Comentarii (7)

  • S-au pus chiar langa Toyota, in curtea de alaturi:)) si mai este si vecin cu Mercedes-Benz, sta vis-a-vis:)))
    5 1
  • Ivanoff
    Chiar astazi am fost. Din pacate nu aveau Accordul pt Drive TEST, au spus ca o sa ma contacteze. Insa am avut placerea sa testez noul IS300H , Toyota Avensis , VW Golf 7, Audi A3 sedan si pe final Mazda CX-5. Impresii ? Cel mai rafinat a fost IS300H . O masina fenomenala la condus si deosebit de confortabila , peste seria 3 care l-am testat saptamana trecuta la showroom-ul din Otopeni.
    11 12
  • mircea111
    pretenu ivanoff eventual compari lexus cu mercedes nu cu bmw, daca vrei sa compari mere cu mere
    2 12
  • Ivanoff
    @mircea11, de accord. Il voi testa curand si pe C class :D

    Acum sa intre desteptii care mi-au dat voturi negative si sa ma combata intr-un dialog, asta daca au curaj Pun pariu ca nici permis nu au cei care au dat voturi negative.......
    7 6
  • Ai cam mult timp liber,nu crezi? Eu chiar vreau sa-mi iau alta masina,dar nu am timpul tau. Mai si muncesc .10 ore si ceva in fiecare zi sunt plecat de acasa.Avem vacanta de Craciun si atunci o sa am 2 saptamani la dispozitie.In fiecare an,de Craciun avem vacanta de vara.(platita).
    2 0
  • @Ivanoff
    Nu inteleg de ce ai primit atatea manute rosii....Lexus in general e orientat spre confort si e mai aproape de Mercedes decat de BMW. BMW are alta categorie de clienti....cei cu sportivitatea in sange :)).
    ps.
    Nu are rost sa testezi C class-ul actual....o sa apara curand generatia noua care o sa fie schimbat total.
    6 0
  • nord sud est vest
    Urasc Bucurestiul !!! Mizerabil oras!
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru