Honda prezintă o siglă nouă pentru viitoarele modele electrice

de Tiberiu Safta
Miercuri, 10.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a dezvăluit oficial un logo nou destinat modelelor sale electrice. Noua siglă își va face apariția în 2026, odată cu lansarea unei noi generații de mașini electrice.

Începând din 2026, viitoarele modele electrice Honda vor avea o siglă diferită față de restul modelelor cu motoare termice. Asta pentru că marca japoneză tocmai a dezvăluit un logo nou în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Noul logo este de inspirație retro și aduce aminte de sigla din 1963.

Noua siglă reprezintă două mâini întinse sub forma literei H. Litera în sine este mai subțire față de sigla din prezent, iar aceasta nu este înconjurată de un contur. Actuala siglă a mărcii datează din 2001 și va fi folosită în continuare la modelele cu motoare clasice și hibride.

Așa cum spuneam, noua siglă Honda va debuta în 2026, odată cu lansarea noii generații de modele electrice 0 Series. Cu această ocazie, constructorul japonez a prezentat și două concepte noi.

via Honda

Comentarii (2)

  • bravo honda, esti clar pe drumul cel bun. ai inceput cu sigla, ca aia conteaza, produsul mai poate astepta, ce atata graba? chinezii au inceput in urma cu cativa ani in forta cu produsele, au progresat enorm iar ca sigle iti lipesc acolo orice vrea scula ta. oare cum o fi mai bine? sau poate de fapt chiar asta urmareste honda, sa ia produsul din china gata facut, iar ei sa ii puna doar H-ul lor pe bot, n-ar fi rau nici asa, conform zicalei if you can't beat them join them.
    0 0
  • Mai în glumă mai serios… diversitatea actuală practic dublează costul mașinilor.
    Sunt multe produse identice sau aproape identice dar comercializate de “branduri” diferite. La auto pe zona de low cost, utilitare… ar fi o soluție, cui îi pasă cum arată un bus sau un March…. ieftin să fie ;)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru