Masini electrice Honda

Miercuri, 10 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Honda prezintă o siglă nouă pentru viitoarele modele electrice

Honda a dezvăluit oficial un logo nou destinat modelelor sale electrice. Noua siglă își va face apariția în 2026, odată cu lansarea unei noi generații de mașini electrice.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Honda va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022: japonezii pregătesc și trei versiuni hibride pentru modele deja existente

Honda a confirmat că va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022, interval de timp în care japonezii vor completa gama cu încă trei versiuni hibride pentru modele deja existente.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Modelul electric de oraș Honda e a fost prezentat: până la 154 de cai putere și autonomie de 220 de kilometri

Modelul electric de oraș Honda e a debutat la Frankfurt și va fi disponibil cu camere video în loc de oglinzi laterale, un motor electric în versiuni de 136 CP și 154 CP și o baterie cu autonomie de 220 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de serie Honda e: modelul electric va avea 154 CP și autonomie de 220 de kilometri

Primele imagini cu versiunea de serie pentru Honda e arată că modelul electric de oraș va păstra designul conceptului. Honda e va avea o versiune de top de 154 de cai putere și o autonomie de 220 de kilometri.
Marti, 28 Mai 2019 | Modele noi

Modelul electric de oraș Honda e va avea camere video în loc de oglinzi laterale în echiparea standard

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va avea camere video în loc de oglinzi laterale în echiparea standard, iar imaginile vor fi afișate pe două ecrane de 6 inch poziționate la capatele planșei de bord.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Honda va lansa o gamă de modele electrice de mici dimensiuni: Sports EV, următorul pe listă după versiunea de serie a lui E Prototype

Honda intenționează să lanseze o gamă completă de modele electrice de mici dimensiuni care vor utiliza aceeași platformă ca viitoarea versiune de serie a lui E Prototype. Următorul model pe listă este Sports EV.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Concepte

Honda a publicat prima imagine cu interiorul versiunii de pre-serie a primului său model electric: prezentarea oficială are loc în 5 martie

Honda a prezentat o imagine cu interiorul versiunii de pre-serie a primului său model electric, iar acesta va avea un dashboard complet digital. Lansarea oficială este programată pentru 5 martie.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Honda va lansa versiuni hibride sau electrice pentru toate noile modele care vor fi vândute în Europa

Honda se alătură trendului ecologic și va lansa versiuni hibride sau electrice pentru fiecare nou model pe care îl va introduce pe piața europeană.
Joi, 08 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Honda se alătură curentului: japonezii vor lansa două modele electrice în 2018

Honda va lansa anul viitor două modele electrice, dintre care unul la nivel global și altul dedicat exclusiv pieței din China, pe lângă un nou sistem de propulsie hibrid pentru piața europeană.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Honda Neuv concept: maşina electrică cu realitate virtuală care plăteşte automat la fiecare încărcare (update info și foto)

Honda Neuv este un concept inedit de maşină electrică ce intuieşte starea mentală pentru a-ţi oferi diverse sfaturi şi care integrează plata pentru realimentarea cu energie electrică.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Honda va introduce hibrizi şi electrice până în 2020: Jazz, primul model al constructorului care ar putea avea versiune electrică

Honda va continua să promoveze motorul pe benzină de 1.0 litri în Europa, însă va introduce propulsii hibride şi electrice până în 2020, printre primele modele vizate fiind Jazz.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Japonia ridică ștacheta: Honda pregăteşte o maşină electrică autonomă pentru navetişti dotată cu inteligenţă artificială

Honda va dezvălui în ianuarie conceptul unei utilitare electrice autonome dedicată navetiştilor care va beneficia de inteligenţă artificială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda ar putea lansa o mașină sport electrică: caroserie de CR-Z, patru motoare și până la 350 CP

Președintele Honda s-a declarat încântat de ideea dezvoltării unui model sport 100% electric, care să fie mai mic și mai ieftin decât NSX, titrează englezii de la Autocar în urma unui interviu cu oficialul.

Tag-uri similare

Honda, modele noi Honda, CR-Z, Honda NSX, poze Honda, masini electrice Honda, concepte Honda, masini sport Honda, supercar Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru