Honda publică imagini teaser cu interiorul noului HR-V, viitorul său SUV hibrid

de Florin Ardeleanu
Luni, 01.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat câteva imagini teaser cu habitaclul noului HR-V. SUV-ul va fi disponibil în Europa doar în versiune e:HEV.

Noua generație Honda HR-V este așteptată să debuteze în 18 februarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, producătorul a publicat în urmă cu câteva săptămâni două imagini teaser cu elemente din interiorul SUV-ului.

Acum, niponii au postat un nou set cu alte câteva detalii din habitaclu. La fel ca și exteriorul, interiorul va fi complet schimbat față de cel al modelului actual.

Spre exemplu, display-ul sistemului multimedia a fost amplasat în partea superioară a planșei de bordu și este flancat de două grile de ventilație. De asemenea, se poate observa grafica specifică Apple CarPlay, iar lipsa cablului conectat la telefon semnifică disponibilitatea acestui sistem în versiune wireless, oferit încă din standard.

Avem apoi câteva imagini care arată butoanele fizice ale sistemului de climatizare, un difuzor tweeter și plafonul panoramic al SUV-ului nipon.

Așa cum spuneam, noua Honda HR-V va fi disponibilă în Europa doar în varianta e:HEV. Asta presupune un sistem de propulsie hibrid, cel mai probabil cel utilizat de CR-V e:HEV.

Unitatea de 2.0 litri, pe benzină, funcționează alături de două motoare electrice și dezvoltă în total 184 de cai putere.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Edikkk
    Mai cumpăra cineva hibride non plugin ?

    Când la acelaşi preţ îţi iei PHEV sau chiar full electrică?
    2 8
  • Johnny
    Felul in care se fac hibridele este jalnic dupa parerea mea. Rezulta o masina cu 2-3 motoare din care cel electric si bateria e o gluma, la fel ca autonomia electrica.
    Nu inteleg de ce nu opteaza pe dezvoltarea de propulsie electrica cu generator de curent pe benzina/diesel, cu autonomie electrica decenta si posibilitatea de a conduce exclusiv cu carburant daca nu poti incarca...spre asa ceva as vedea eu ca tre'sa ne indreptam
    3 4
  • Victor
    @Johnny

    Nu sunt sigur dar parca asa functioneaza Chevrolet Volt/Opel Ampera. Nu mai "freaca" motorul termic doar daca e nevoie de incarcare.
    2 0
  • @ edik: intreaba- i pe clientii de prius, yaris si corolla
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru