Honda SUV Urban - un concept nou pentru Salonul Auto de la Detroit

de Bogdan Mirică
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a anunţat că va lansa în cadrul Salonului Auto de la Detroit un concept complet nou. Acesta anticipează un viitor SUV urban, mai multe voci sugerând că ar putea fi vorba despre un crossover rival pentru Nissan Juke.

Honda a anunţat astăzi oficial o surpriză pentru ediţia de anul viitor a Salonului Auto de la Detroit. Constructorul japonez va dezvălui conceptul unui SUV urban în data de 14 ianuarie, chiar în prima zi de presă a salonului american.

Odată cu anunţul oficial, niponii au dezvăluit şi o schiţă care trădează profilul puternic conturat al viitorului concept. Potrivit comunicatului de presă emis de oficialii Honda, noul SUV urban ”va combina profilul sportiv şi dinamic de SUV cu un interior spaţio, ce utilizează designul cu rezervor amplasat central, specific Honda pentru a crea o funcţionalitate de vârf.”

Urmareste Automarket
Oficialii constructorului din Ţara Soarelui Răsare nu au vrut să ofere mai multe informaţii despre concept şi nici despre modelul de serie pe care acesta îl va anticipa.

Cu toate acestea, o declaraţie mai veche a lui Takanobu Ito, preşedintele Honda, ar putea face lumină în acest caz.

Ito susţinea în luna septembrie că printre proiectele de viitor ale companiei este inclus şi un SUV de segment mic, bazat pe actualul Jazz. Acesta ar urma să debuteze chiar la doi ani după noua generaţie Honda Jazz, progrmată în 2013. Principalul său rival va fi actualul Nissan Juke.

via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru