Honda va avea un "Juke" al său. Crossover-ul WR-V este dedicat exclusiv pieței din America de Sud

de Mircea Meşter
Marti, 18.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda ne arată în America de Sud că există spațiu pentru un crossover și sub actualul HR-V. Noul WR-V va fi prezentat în America de Sud și este primul SUV Honda care coboară sub 4 metri lungime.

Dacă acum un an și jumătate a lansat în Europa noul HR-V, un SUV de segment B construit pentru a se lupta pe piață cu Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka sau Nissan Juke, Honda demonstrează în America de Sud că piața are potențial mare în aceast segment. 

Constructorul japonez a anunțat oficial că va dezvălui la Salonul Auto de la Sao Paolo, care își va deschide porțile în următoarele săptămâni, modelul WR-V. Acesta va avea dimensiuni ultracompacte și se va încadra în zona de sub 4 metri, deci va fi circa 30 de centimetri mai scurt decât actualul HR-V. WR-V este asamblat pe baza tehnică utilizată de Honda pentru construcția lui Jazz, fiind înrudit îndeaproape cu citadina japoneză

Deși nu avem deocamdată decât o schiță grafică a noului crossover, observăm că designerii niponi au adoptat linii angulare și detalii agresive care-l apropie pe WR-V de conceptul estetic prezentat de Nissan Juke acum 6 ani. 

Deși ar putea fi o alternativă interesantă la oferta actuală din Europa, noul Honda WR-V nu va fi exportat de japonezi în afara Americii de Sud, fiind un model construit și conceput pentru clienții de pe această piață.

via Motoring

Comentarii (1)

  • Exact asta face Nissan cu Kicks: model exclusiv pietelor emergente din America de Sud.

    Probabil ca nu le vom vedea in Europa prea curand - mai ales ca Ford s-a ars cu Ecosport care nu are vanzari notabile in afara pietelor pentru care a fost gandit initial.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru