Hyundai i20 Active, primele schițe ale viitorului crossover de clasă mică

de Bogdan Mirică
Vineri, 27.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai i20 Active este propunerea coreenilor pentru segmentul crossovere-lor de clasă mică. O serie de schițe trădează designul modelului care va ajunge și în Europa.

Chiar dacă toată presa auto își concentrează atenția asupra Salonului Auto de la Geneva, programat să înceapă săptămâna viitoare, Hyundai a scăpat pe internet o serie de schițe ale viitorului i20 Active, model așteptat să debuteze în India luna viitoare și mai apoi și în Europa pe parcursul lui 2015.

După cumo sugerează și numele, modelul va avea la bază actualul i20, prezentat anul trecut la Salonul de la Paris, dar se va adresa celor care vor un crossover de segment mic.

Pentru a face față cerințelor publicului, modelul va adopta protecții din plastic pentru partea inferioară a caroseriei, spoilere noi, cu scut de protecție, proiectoare, lumini LED diurne și bare de amarare pe acoperiș. Garda la sol va fi înălțată, iar suspensia va fi schimbată pentru a putea face față și terenului accidentat.

Sub capotă se vor afla motorizări familiare deja în gama Hyundai. Versiunea de bază va fi animată de un motor de 1.2 litri benzină cu cinci rapoarte.

Pentru fanii dieselului, Hyundai i20 Active va fi oferit alături de un CRDI de 1.4 litri cu o transmisie manuală cu șase trepte.

via inautonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru