Hyundai i20 se pregătește pentru un facelift: va avea o grilă mai mare și modificări estetice la spate

de Daniel Popescu
Marti, 04.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai i20 va primi un facelift care va beneficia de o grilă asemănătoare cu cea a lui i30, lumini de ceață redesenate și modificări de design la partea din spate.

La trei ani de la lansarea actualei generații, Hyundai pregătește lansarea unui facelift pentru actualul i20 (foto). Subcompacta este deja testată de producătorul sud-coreean și, în ciuda unui camuflaj, principalele linii de design au fost deja observate.

Astfel, Hyundai i20 facelift va avea schimbări importante la partea frontală, în special în zona grilei, care va împrumuta designul introdus pe i30. De asemenea, luminile de ceață au fost redesenate pentru a sugera o integrare uniformă cu bara de protecție, în timp ce blocurile optice sunt cu halogen.

La rândul lor, stopurile au fost redesenate și au o grafică diferită, în timp ce poziția plăcuței de înmatriculare a fost schimbată și este montată acum pe hayon, nu pe bara de protecție. Prin urmare, este de așteptat ca și forma barei de protecție să fie ușor modificată.

Cel mai probabil, schimbările vor fi implementate și pe versiunea coupe cu 3 uși, dar și pe Hyundai i20 Active, în timp ce gama de motorizări ar trebui să rămână neschimbată.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru