Hyundai i30 N deschide pofta pentru mașini sportive: „Ne dorim ca viitoarele noastre modele să fie văzute ca mașini gata să îți ofere plăcerea de a conduce”

de Bogdan Mirică
Luni, 17.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lansarea noului Hyundai i30 N, primul produs al diviziei de performanță N, deschide drumul unor modele viitoare care pun mare accent pe ținuta de drum.

Hyundai a muncit foarte mult la dezvoltarea noului i30 N, iar experiența acumulată pe circuitul de la Nurburgring urmează a fi folosită și pentru alte modele din gamă, nu doar pentru compacta sportivă.

Klaus Koster, directorul departamentului pentru vehicule de performanță, a declarat pentru Autocar că lecțiile învățate odată cu pregătirea noului i30 N le vor folosi inginerilor pentru a face din modelele mărcii niște mașini cu o ținută de drum mult mai implicată.

Ar fi o mare reușită ca peste 10 sau 15 ani să avem oameni care văd pe stradă un Hyundai și se gândesc că brandul nostru face mașini care oferă plăcerea de a conduce.

Klaus Koster
directorul departamentului de performanță Hyundai N
„Ne-am afirmat deja ca un producător fiabil, de calitate, cu un design atrăgător. Acum însă, avem cunoștințele necesare pentru a adăuga și niște sportivitate acestei imagini. Iar asta ne place nouă europenilor”, a declarat Koster.

Hyundai i30 N va deveni și un model emblematic pentru brand, un punct de pornire.

Asta pentru că toate modelele Hyundai vor fi testate pe circuitul de la Nurburgring în perioada de dezvoltare.

„Ar fi o mare reușită ca peste 10 sau 15 ani să avem oameni care văd pe stradă un Hyundai și se gândesc că brandul nostru face mașini care oferă plăcerea de a conduce. Am muncit din greu să facem din i30 N o mașină cu un caracter plăcut de cât mai mulți oameni, iar asta ar trebui să ajute gama în viitor”, a mai declarat Koster.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru