Hyundai i30N va avea un frate: coreenii vor lansa încă un model de performanță în gama N în 2018

de Daniel Popescu
Joi, 15.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va introduce anul viitor încă un model de performanță în gama N și nu exclude apariția unor versiuni hibride sau electrice la momentul oportun.

Hyundai va lansa spre finalul acestui an i30N, primul model de performanță din noua gama N, însă sud-coreenii au stabilit deja un plan de acțiune și pentru anul următor.

Astfel, Hyundai va lansa în 2018 un al doilea model din această gamă, despre care oficialii mărcii au refuzat însă să furnizeze detalii, cu excepția faptului că sursa de inspirație ar putea fi conceptul Hyundai RN30 (foto) lansat în 2016.

Pe de altă parte, Hyundai a exclus posibilitatea ca fiecare model din gamă să aibă în cele din urmă o versiune de performanță N. "Nu există niciun plan pentru a avea un model N pentru fiecare Hyundai, chiar dacă avem deja o planificare pentru următorii ani", spune Joonhong Park, șeful diviziei de performanță al celor de la Hyundai.

În plus, Hyundai ar putea lansa la un moment dat versiuni de performanță hibride și/sau electrice, în funcție de modul în care va se va dezvolta tehnologia și de cerințele clienților.

"Hyundai are orice fel de tehnologie, hibrid, plug-in hybrid, electric și fuel cell.

În prezent nu există planuri să aducem această tehnologie în gama N, dar la momentul potrivit vom fi gata să avem o mașină de performanță ecologică", a mai precizat Park.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru