Hyundai: mai multe funcții ale mașinii, disponibile pe bază de abonament

de Tiberiu Safta
Miercuri, 08.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a anunțat că anumite funcții ale mașinii vor fi disponibile pe bază de abonament. O asemenea abordare va beneficia proprietarii de modele mai vechi, potrivit Hyundai.

În ultimii ani, mai multe mărci au început să ofere anumite funcții ale mașinii, cum ar fi scaunele încălzite, pe bază de abonament. Aceste funcții la cerere, așa cum sunt denumite de constructori, nu s-au dovedit a fi foarte populare în rândul clienților. Cu toate acestea, unele mărci continuă să introducă asemenea opțiuni.

Acum, Hyundai a anunțat că anumite funcții ale unei mașini vor fi disponibile pe bază de abonament. Potrivit mărcii sud-coreene, o asemenea abordare va beneficia proprietarii de modele Hyundai mai vechi. Asta pentru că va fi posibil acum ca mașinile mai vechi să primească astfel de dotări noi prin actualizări software.

Trecerea anumitor funcții pe bază de abonament face parte din agenda noii divizii Hyundai Connected Mobility, înființată în luna aprilie a acestui an. Această divizie aduce împreună programele de servicii conectate de la Mocean și Bluelink. Deocamdată, Hyundai nu a precizat care funcții vor fi disponibile pe baza unui abonament.

via Hyundai

Comentarii (6)

 • Mda, sa își bage opțiunile alea în... abonament.
  11 1
 • Luci popa
  O sa vanda un kakat de abonament,cum au vandut si alții.
  8 0
 • George Simion
  mda, deci sa ne asteptam si la telefoane sa platim abonament ca sa actualizam sistemul?
  4 1
 • Au inceput sa se creada marca premium si astia.
  6 0
 • Este clar… au dat lovitura, interes maxim.
  1 0
 • doarovorba
  " Potrivit mărcii sud-coreene, o asemenea abordare va beneficia proprietarii de modele Hyundai mai vechi."
  2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru