Hyundai publică două imagini-teaser cu noul Kona N. SUV-ul de performanță debutează în 27 aprilie

de Alexandru Monenciu
Joi, 15.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul sud-coreean de automobile a publicat nouă imagini-teaser noi cu viitorul Kona N. Primul SUV de performanță al companiei debutează în 27 aprilie.

Hyundai este așteptat să lanseze noul Kona N, primul SUV de performanță al companiei. În urmă cu o lună, producătorul asiatic a publicat primele imagini-teaser și a anunțat că acesta va fi echipat cu motor de 2.0 litri și transmisie automată.

Acum, Hyundai revine cu alte două fotografii pentru a mai îndulci așteptarea.

Kona N va fi echipat cu o serie de elemente specifice modelelor de performanță N. Ne referim aici la spoilere noi, grilă frontală restilizată, prize de aer mai mari, jante noi, etriere roșii, sistem de evacuare cu două terminații și aripă spate cu design nou.

Hyundai nu a oferit mai multe informații, dar a precizat că debutul este programat pentru 27 aprilie în cadrul evenimentului online N Day.

via Hyundai

Comentarii (1)

  • "Hyundai nu a oferit mai multe informații (...)" .
    Ba au zis, saracii, si ca motorul de 2.0 litri are 280 CP, iar transmisia automata e cu opt trepte si dublu ambreiaj, dar vad ca la voi nu au ajuns aceste detalii.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru