Hyundai Kona N

Marti, 27 Aprilie 2021 | Modele noi

Hyundai prezintă primul său SUV de performanță: Kona N are motor de 2.0 litri turbo cu 280 CP și 392 Nm

Noul Kona N, primul SUV de performanță dezvoltat de Hyundai, vine cu un motor pe benzină de 2.0 litri turbo ce dezvoltă 280 de cai putere și un cuplu de 392 Nm. Poate parcurge repriza 0-100 km/h în 5.5 secunde cu funcția Launch Control, iar viteza maximă este de 240 km/h.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Modele noi

Hyundai publică două imagini-teaser cu noul Kona N. SUV-ul de performanță debutează în 27 aprilie

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat nouă imagini-teaser noi cu viitorul Kona N. Primul SUV de performanță al companiei debutează în 27 aprilie.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Modele noi

Hyundai confirmă noul Kona N: 280 CP și transmisie cu dublu ambreiaj

Constructorul asiatic a oferit mai multe detalii despre noul Kona N. SUV-ul de performanță ar urma să dispună de aproximativ 280 de cai putere și va fi echipat cu o transmisie automată DCT, special calibrată.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Modele noi

Primul SUV de performanță Hyundai: Kona N va avea motor turbo de 2 litri și transmisie automată

Hyundai a confirmat lansarea lui Kona N. Primul SUV de performanță din gama constructorului sud-coreean va beneficia de un motor turbo de 2 litri și o transmisie automată cu dublu ambreiaj.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, spionat pe circuit: SUV-ul de performanță ar urma să ofere peste 200 CP

Prototipurile viitorului Hyundai Kona N au fost surprinse în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic promite un comportament dinamic îmbunătățit și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi lansat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului Hyundai Kona N a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. SUV-ul de performanță va fi lansat în scurt timp și, conform surselor, va fi echipat cu motorul de 2.0 litri disponibil în acest moment pe Hot Hatch-ul i30 N.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea intra în producție în luna iulie

Hyundai Kona N, SUV-ul de performanță pregătit de producătorul asiatic, ar putea intra în producție în luna iulie, conform unui document intern al uzinei din Ulsan. Modelul ar urma să preia motorul pe benzină de 2.0 litri de pe actualul Hot Hatch i30 N.
Luni, 09 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea miza pe motorul de 2.0 litri al actulului Hot Hatch i30 N

Viitorul Hyundai Kona facelift va fi disponibil și într-o versiune de performanță dezvoltată de divizia N. Conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să mizeze pe motorul de 2.0 litri care în prezent poate fi comandat într-o versiune de 275 CP pe Hot Hatch-ul i30 N.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Hyundai Kona va primi o versiune de performanță N: SUV-ul asiaticilor ar putea oferi peste 200 de cai putere

Hyundai pregătește o versiune de performanță pentru SUV-ul Kona. Modelul va avea o serie de elemente noi de exterior și de interior, dar și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Modele noi

Hyundai dezvoltă Kona N: SUV-ul de performanță va avea un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai putere

Hyundai a confirmat că a început dezvoltarea unei versiuni de performanță pentru SUV-ul Kona care ar urma să utilizeze un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai putere. Modelul ar putea apărea pe piața până în 2020.

Tag-uri similare

Hyundai, hyundai kona, Hyundai Kona N
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru