Hyundai publică noi imagini teaser cu viitorul Ioniq 6. Rival pentru Tesla Model 3

de Alexandru Monenciu
Luni, 27.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic publică o nouă serie de imagini teaser cu viitorul Ioniq 6, un rival pentru Tesla Model 3. Debutul ar fi programat pentru această săptămână.

Hyundai se pregătește să lanseze noul Ioniq 6 (cel mai probabil în cursul acestei săptămâni), un rival cu zero emisii pentru Tesla Model 3. Constructorul sud-coreean a început deja campania de promovare, iar acum publică un nou set de imagini teaser.

Viitorul Ioniq 6 împărășește limbajul de design Parametric Pixel cu Ioniq 5, așadar știm, în mare, la ce să ne așteptăm.

Ca noutăți, vom avea un plafon cu alură de coupe, linii cât mai "curate", pentru o aerodinamică îmbunătățită, iar, acolo unde posibil, oglinzile exterioare vor fi înlocuite cu camere video. De asemenea, mânerele portierelor se vor retrage în caroserie atunci când nu sunt utilizate.

Noul Hyundai Ioniq 6 va fi disponibilă în versiuni cu un singur, dar și cu două motoare electrice. Așadar, clienții vor avea la dispoziție fie o configurație cu roți motrice spate, dar și cu tracțiune integrală. Cel mai probabil, bateria va avea o capacitate de 77.4 kWh.

Potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, Hyundai Ioniq 6 va debuta public cu ocazia Salonului Auto de la Busan.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru