Hyundai va lansa un SUV de oraș în 17 aprilie: Hyundai Venue va fi poziționat sub Kona

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un teaser care anunță lansarea unui nou SUV în 17 aprilie. Noul model se va numi Venue, va fi poziționat în gamă sub Kona și ar putea fi comercializat la nivel global.

Hyundai a anunțat în această săptămână o serie de detalii atractive despre un nou SUV pe care îl va lansa în gamă în 17 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Noul model se va numi Hyundai Venue și va fi poziționat în gamă sub Kona, astfel că va deveni cel mai mic SUV oferit de producătorul asiatic. Prin urmare, SUV-ul de oraș va avea ca public țintă "antreprenorii urbani".

Pentru moment, Hyundai s-a limitat să ofere un teaser video care dezvăluie numele noului model, însă SangYup Lee, șeful departamentului de design al Hyundai din Coreea de Sud, a declarat recent că designul lui Venue va fi unul curajos și diferit de cel al lui Kona.

În comunicatul de presă, Hyundai nu menționează explicit piețele pe care va fi comercializat noul SUV Venue, însă publicația Korea Herald anunță că modelul va fi disponibil la nivel global până la sfârșitul acestui an. De altfel, la sfârșitul lunii ianuarie, oficialii Hyundai din Europa anunțau că analizează posibilitatea de a lansa SUV-uri de oraș pe Bătrânul Continent împreună cu partenerii de la Kia, fără să ofere detalii concrete despre o posibilă lansare în viitorul apropiat.

Cel mai recent, Hyundai a extins gama de SUV-uri din Europa cu versiunea Tucson N Line, care a primit în premieră un motor diesel de 1.6 litri și 136 de cai putere cu sistem mild-hybrid.

Via Hyundai, Motor1, KoreaHerald

Comentarii (1)

  • mircea badea
    exista orase in padure?!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru