Idei pentru acasă: Bugatti Home este prima colecție de mobilier de lux a constructorului

de Bogdan Mirică
Luni, 06.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti caută să lanseze o linie de accesorii de lux, urmând exemplul celor de a Mercedes și Porsche. Prima încercare este o linie de mobilier de lux.

Atunci când nu construiește supercaruri, Bugatti încearcă să își pună amprenta asupra unor obiecte de lux, potrivite filosofiei brandului.

Cea mai nouă asociere a designerilor Bugatti vine din lumea mobilei și are în prim plan un parteneriat cu Luxury Living Group, o companie specializată în mobilă premium. Asocierea nu este întâmplătoare, având în vedere că tatăl lui Etore Bugatti, fondatorul companiei, era un tâmplar talentat.

Noul parteneriat a dat naștere unei colecții botezate Bugatti Home, realizată și cu ajutorul arhitectului italian Carlo Colombo, care a studiat și reinterpretat liniile de design ale brandului auto pentru a le putea include în piesele de mobilier.

Urmareste Automarket
Majoritatea obiectelor sunt construite din fibră de carbon, piele de înaltă calitate, oțel și sticlă.
Paleta de culori este și ea inspirată de gama de nuanțe care au îmbrăcat caroseriile Bugatti de-a lungul anilor. Colecția de mobilier include mai multe scaune, o canapea, un scaun cu mâner, o masă, un pat și mai multe obiecte de birou.

Bugatti susține că noua colecție Home este doar un prim pas în dezvoltarea unei noi divizii de design, care se va ocupa doar de accesorii premium. Este un model pe care îl exersează cu succes și alți constructori din segmentele cu pretenții înalte, cum ar fi Mercedes-Benz sau Porsche.

Comentarii (2)

  • Imi place mai mult ca masina....
    2 0
  • Abia astept sa cumpar de pe olx mobila Bugatti.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru