Imagine nouă cu Tesla Cybertruck, testat în condiții de iarnă

de Tiberiu Safta
Sambata, 20.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul său pick-up electric Cybertruck. Noul model a fost testat în condiții de iarnă, iar producția camionetei mult așteptate urmează să înceapă în acest an.

Tesla Cybertruck este, cu siguranță, cel mai anticipat model nou al companiei lui Elon Musk din ultimii ani. Conceptul prezentat în 2019 ar fi trebuit să debuteze ca model de serie în 2021, însă startul producției sale a fost amânat în mai multe rânduri din cauza pandemiei de Covid-19, dar și a crizei mondiale de semiconductori.

Mai devreme în acest an, Tesla a confirmat că producția noului Cybertruck va începe mai târziu în 2023. Până atunci, compania lui Elon Musk a publicat o nouă imagine oficială cu Cybertruck în timpul testelor de iarnă.

Tesla nu a oferit mai multe detalii despre noul model, însă spune că dorește ca Cybertruck să fie vândut între 250.000 și 500.000 de exemplare pe an.

via Tesla

Comentarii (11)

  • Banditos
    mai ales in SUA designul auto este o reflexie a societatii

    nu stiu ce minte in colturi a desenat truck-ul asta dar trebuie sa fii bolnav mintal sa iti placa asa ceva
    19 13
  • @banditos
    ai vazut cum arata bmw sau merc? mai bine asa, macar arata retro-futurist.. si pare si stealth
    9 18
  • @Banditos
    Este o gretosenie de "design" nascuta din utilitatea economica.
    La prezentarea initiala a si zis , ca foloseste acelasi material ca la rachete si ideea este sa reduca pretul, sau mai bine zis costul mediu unitar, prin folosirea lui la masini.
    Problema este ca acel metal whatever ii zice, este foarte greu de prelucrat si nicidecum nu poate fi modelat cu forme avansate, de aici si porcaria pe care o vedem.
    Din dorinta de profit a lui Musk, face un cotet pe roti, si toti oamenii cu prost gust sunt dispusi sa cumpere "wow amazing" "design".
    Ca deh, simps tesla.
    Ideea tare este ca se asteapta sa se vanda da la vreo 40.000 usd, ceea ce demoleaza tot ce inseamna nesimtiti de producatori existenti, care vand astfel de vehicule, la performante asemanatoare, pe combustie, la pret poate chiar dublu.
    Si sa vezi cum vor inecpe sa scada preturile si la restul, cand vor vedea ca lumea le da mUE.
    Si sa fiu sincer, daca eu as fi dornic de o masina noua, si as trai in america, as lua uratenia asta deact un alt truck. Este un statement, Fuck You producatori auto hapsani si lacomi dupa profituri, care vandeti tehnologie invechita si perimata la preturi aberante.
    8 14
  • Mircea Badea
    https://youtu.be/xsVtnvmmzlQ

    tehnologie ce bate si f1.
    3 13
  • Banditos
    @17.46

    a existat un concept Citroen, Karin...probabil o mostenire a mai vechiului Maserati Boomerang desenat de Giugiaro. Alea da masini. Facute de designeri care experimentau forme si volume.

    rhtul asta, in schimb, nu prezinta niciun design retrofuturist...e rodul unei minti dezaxate. Un fel de expresie a unui cosmar postapocaliptic. Iar daca se vor gasi clienti inseamna ca sunt bolnavi cu capul pentru ca nu vad ce fel de oglindire a propriei personalitati ar fi truck-ul asta decat a unuia "plecat de acasa". Sau masina asta se adreseaza "pensatilor cu gleznuta goala" ce trebuie sa dovedeasca red-necks-ilor posesori de F150 ca are si ei oo-le lor?

    Arata stealth? De ce, pentru ca aduce a F117? Si B2 e stealth si Reaper e stealth. De ce nu are formele fluide a acestora?

    Cu mici exceptii BMW a deraiat in ultima vreme. Mercedes, in schimb, continua sa faca masini frumoase.

    @Alin

    stiu povestea. Dar nu pun botul. Cred ca e singura masina care imi doresc sa nu ajunga vreodata pe drumurile din Europa. E singurul design care nu are nici o explicatie de bun simt in afara de a soca pur si simplu. Ar fi pacat ca aceasta hidosenie sa dea startul manelizarii domeniului.
    12 5
  • Vor fi cumpărători mai mulți decât vă așteptați. Ăia nu-și fac atâtea probleme; pur și simplu, au bani și vor să o cumpere.
    2 12
  • Urâta ca naiba, o inepție completă (pentru mine), dar fiecare cu opinia lui… nu cred ca după primul val va reuși sa susțină un ritm “sănătos” de vânzări, vom vedea.
    14 0
  • @banditos
    Trebuie să fii bolnav mintal ca să turbi în halul ăsta că nu gândesc toți ca tine care între altele ești designerul etalon în materie de orice. Părerea mea este că trebuie să îți iei pastilele la timp ca să nu faci vreun AVC. Cât despre aspectul mașinii este un "un lung prilej de vorbe și de ipoteze".
    4 15
  • Banditos
    Te-ai bagat ca musca la rht. Nimic despre masina. Plimba ursu'.
    6 1
  • @gunoiaș electric
    Tesla a mizat pe 3 cucuri: autonomous driving, panaceu eco și cyberperfect.

    Electrica a atins 2% parc auto în Europa după 10 ani de hype și subvenții de la stat. În medie, Norvegia și Olanda excelează, deci restul Europei e mult sub media de 2%. :)))) Cu interdicții precum cele din Elveția, când situația o cere, electrică rămâne un moft și nimic mai mult.

    Autonomous driving a fost o marotă vândută de Musk, care se dovedește exact ceea ce este, o prostie scumpă. Atât timp cât ai random drivers în trafic, nu poți implementa autopilot decât pe responsabilitatea ta. Succes!!! Tesla v-a luat banii!!! Și mă refer la imbecilii care au cumpărat acțiuni Tesla la 400$.

    Lansarea cybertruck-ului este climaxul imbecilității lui Musk. Momentul când a repetat aruncarea bilei în geam este depășit în ridicol doar de momentul primei aruncări. :)))))) Tesla produce rahat de duzină. Cumpărătorii pot opta.
    8 1
  • Indiferent cum o spui… o spui bine!!! Si nici nu-i complicat sa ajungi la concluziile menționate…
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru