Imagine nouă cu viitorul Polestar 4. Va fi cel mai rapid model al mărcii

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suedezii de la Polestar au publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV coupe Polestar 4. Cu această ocazie, am aflat că va debuta în 18 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Constructorul suedez de automobile este pregătit să își extindă portofoliul de modele. Următorul pe listă este Polestar 4, un SUV coupe care va prelua platforma lui Polestar 3.

Viitorul Polestar 4 apare într-o nouă imagine teaser. Cu ocazia publicării, suedezii au anunțat, de asemenea, și data lansării. Evenimentul va avea loc în data de 18 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Din păcate, detaliile tehnice sunt necunoscute, dar știm că Polestar 4 va fi cel mai rapid model (de serie) al mărcii.

În ceea ce îl privește pe Polestar 3, de la care va prelua platforma, acesta este dezvoltat pe o arhitectură la 400V, iar bateria de 107 kWh oferă o autonomie maximă de până la 610 kilometri.

via Polestar

Comentarii (2)

  • Lăsând la o pare toate polemicile si diferențele de opinii… chiar este nevoie de masini si mai rapide? Orașe, autostrăzi (pe unde sunt), toate-s pline. Google Maps este “roșu” cam peste tot, dar unui vor si mai mult si culmea de la o electrică care ar trebui sa fie folosită urban si ECO si care deja avea arhisuficient.
    2 0
  • @dutzu
    daca nu sunt camere poti...si mai ales cand nu e circulatie..sau in afara orasului..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru