SUV coupe electric

Joi, 20 Aprilie 2023 | Modele noi

Chinezii revoluționează piața electricelor: SUV cu 750 km autonomie și preț de 31.800 euro

Xpeng a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul G6, un SUV coupe electric de clasă medie. Noul model promite o autonomie de 755 de kilometri cu o singură încărcare și este desenat de un scriitor de cărți SF.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Polestar 4. Va fi cel mai rapid model al mărcii

Suedezii de la Polestar au publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV coupe Polestar 4. Cu această ocazie, am aflat că va debuta în 18 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe pentru SUV-ul electric Enyaq: autonomie de peste 535 de kilometri

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu viitorul SUV electric Enyaq Coupe, noua versiune urmând să debuteze la începutul anului viitor.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan a prezentat noul Ariya: primul crossover coupe electric al companiei va avea cinci versiuni și autonomie de până la 500 de kilometri

Nissan a publicat primele imagini și informații referitoare la noul SUV electric Ariya. Modelul niponilor va fi disponibil în Europa în cinci versiuni. Autonomia maximă anunțată de Nissan va fi de până la 500 de kilometri, în timp ce versiunea de performanță va avea două motoare electrice cu 394 CP.
Sambata, 09 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Polestar anunță lansarea unui viitor SUV coupe electric: va fi numit Polestar 3 și este așteptat în 2021

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, vrea să lanseze un nou model, al treilea din gamă. Constructorul a anunțat că Polestar 3 va fi un SUV coupe electric care va debuta în anul 2021.

Tag-uri similare

Polestar 2, Polestar 1, Polestar 3, SUV coupe electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru