Imagini cu viitoarea generație Honda CR-V: motorizări hibride și PHEV

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitoarea generație a modelului CR-V. Debutul este programat pentru vara acestui an.

În vara acestui an urmează să facem cunoștință cu noua generație Honda CR-V. Până atunci, însă, constructorul japonez de automobile publică o serie de imagini teaser pentru a ști la ce să ne așteptăm.

Se poate observa că Honda a adus câteva îmbunătățiri designului exterior. Spre exemplu, farurile sunt mai înguste, grila frontală a trecut printr-o restilizare, iar ornamentele cromate sunt ceva mai puține. Grafica stopurilor este, la rândul ei, schimbată.

Noua generație CR-V va fi disponibilă atât cu motorizări plug-in hybrid cât și cu unele hibride, fără încărcare la priză. Despre acestea din urmă, reprezentanții companiei susțin că vor fi mai avansate, pentru o experiență de condus mai sportivă.

Așa cum spuneam, noua Honda CR-V urmează să debuteze oficial în vara acestui an.

via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru