Imagini cu viitorul Kia EV9. Modelul cu zero emisii se află în faza finală de testare

de Alexandru Monenciu
Joi, 25.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul vârf de gamă electric EV9. Acesta va debuta în primul trimestru al anului 2023.

Kia a prezentat conceptul EV9 anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Versiunea de serie, un vârf de gamă cu zero emisii, va fi prezentată în primul trimestru din 2023.

Până atunci, însă, constructorul asiatic de automobile a publicat acum o serie de imagini cu prototipul acoperit de camuflaj. Potrivit celor de la Kia, viitorul EV9 se află în ultima fază de testare la centrul Namyang R&D (Coreea de Sud).

Kia EV9 este dezvoltat pe arhitectura E-GMP. În prezent este testat atât pe suprafețe de teren accidentat cât și pe piatră cubică. Anterior, modelul coreean a fost testat în diverse locații de pe întregul mapamond.

Potrivit reprezentanților companiei, modelul cu zero emisii EV9 "va revoluționa segmentul SUV-urilor electrice de dimensiuni mari."

via Kia

Comentarii (2)

  • Mihnea
    Cred că fa vii un model frumos asa cum e
    si EV6-le
    1 1
  • Cine nu doarme în papuci, ajunge de pe 5 pe nr 3 mondial, precum Hyundai - Kia
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru