Imagini cu viitorul Range Rover electric: performanțe comparabile cu Defender V8

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 13.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini cu viitorul Ranger Rover electric. Printre altele, acesta va fi la fel de capabil ca modelul Defender în off-road și va oferi performanțe comparabile cu versiunea echipată cu motor V8.

Debutul primului Range Rover cu zero emisii este tot mai aproape. Tocmai de aceea, constructorul britanic de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul model, care este deja disponibil pentru pre-comandă.

Între timp, prototipurile sunt testate intensiv, pentru a se asigura că rămâne la fel de capabil în off-road, chiar dacă motorul termic va fi eliminat.

De fapt, reprezentanții companiei transmit că viitorul Range Rover electric va fi la fel de capabil pe teren accidentat ca modelul Defender, putând să traverse vaduri de până la 850 de milimetri.

Mai mult, va oferi performanțe comparabile cu versiunea Defender V8.

Primul Range Rover electric este dezvoltat pe arhitectura Modular Longitudinal Architecture, sau MLA pe scurt, la fel ca modelul termic. Va adopta o arhitectură de încărcare la 800V și, așa cum era de așteptat, va fi echipat cu 2 motoare electrice.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Trec frecvent pe lângă un dealer JLR… efectiv le colcăie parcarea de modele noi dar și de 2-3 ani returnate de clienți… mă întreb cât o mai ține vraja la ei.
    4 1
  • Clique
    Și parcă o să văd că și ăsta ELECTRIC o să aibă probleme de fiabilitate, cum a fost și până acum.
    Este în tradiția britanică treaba asta cu fiabilitatea precară.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru