Imagini noi cu interiorul lui Jeep Wagoneer S: 4 ecrane în bord

de Tiberiu Safta
Miercuri, 31.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul SUV electric Wagoneer S. Printre acestea sunt și câteva imagini cu interiorul noului model, care primește nu mai puțin de 4 ecrane în bord.

Constructorul american a publicat imagini noi cu SUV-ul electric Wagoneer S. Pentru prima dată, Jeep ne arată interiorul noului model, care este puternic digitalizat. Astfel, în habitaclul noului model putem observa nu mai puțin de 4 ecrane în bord pentru instrumentarul digital, sistemul multimedia central, un sistem multimedia separat pentru pasagerul din față și un ecran separat pentru clima automată, montat în zona consolei centrale.

Jeep nu a oferit foarte multe informații despre dotările noului model, însă se pare că pasagerul din față va putea urmări filme și alte clipuri pe ecranul său. De asemenea, noul model va primi și un sistem audio McIntosh cu 19 incinte, precum și un plafon panoramic în standard și mai multe moduri de rulare cu ajutorul sistemului Selec-Terrain.

Noul Jeep Wagoneer S va avea un propulsor de 600 de cai putere, ceea ce ar însemna o repriză de la 0 la 96 de km/h în 3.5 secunde. Noul model va fi bazat pe platforma STLA Large și va avea și sistemul de tracțiune integrală 4xe.

Lansarea pe piață va avea loc abia în toamna acestui an.

via Jeep

Comentarii (5)

  • Frumos.
    Jeep ne arata transferul de la masinile de teren la cele exclusiv de sosea.
    3 1
  • spaclu lu manole
    Americanii fac design exceptional atunci cand vor. Editia actuala a lui Wagoneer este impecabila, interior + exterior.
    Ecranele digitale isi au rostul lor. Ceea ce conteaza este grafica, puterea de procesare si arhitectura de prezentare a informatiilor.
    Degeaba ai 7 ecrane daca au rezolutie proasta, icon-uri de telefon si se misca in reluare. Integrate corect si executate la perfectie din punct de vedere informatic, pot sa creasca seminificativ experienta la volan.
    Pentru puristi, sistemele pot oricand fi inchise total si sa te bucuri de condus in cel mai clasic mod posibil. Dar cand ai pornit multimedia, totul trebuie sa fie atza. Atunci senzatia de premium e completa, cand pe langa materialele din masina, tinuta de drum, performante, samd, te bucuri de tehnologie de ultima ora, si o interactie fluida cu sistemele masinii.
    3 2
  • Nu mai manca maro! E mai frumos decat 99 la suta din ce e pe piata acum. In cei 1 la suta se afla doar Range Rover si poate G class. Sunt sigur ca conduci Duster! Zi ca nu e asa!
    2 2
  • @M
    Tu stii citi?
    Am zis: Frumos.
    Ce nu se intelege?
    Si nu conduc Duster, cu toate ca tu esti "sigur", parerologule.
    2 0
  • Nu fii asa sensibil, mai glumim si noi. Daca nu ai simtul umorului, mai imprumuta de la Dutz. La el da pe afara :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru