Imagini sub camuflaj cu prototipul lui BMW i4: modelul electric de 530 de cai putere va fi lansat în versiune de serie în 2021

de Daniel Popescu
Luni, 14.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu un prototip al Gran Coupe-ului electric i4, care va avea 530 de cai putere și o autonomie de 600 de kilometri. Versiunea de serie va intra în producție în 2021.

În primăvara acestui an, BMW a publicat primele imagini și informații despre Concept i4, care va lua forma unui Gran Coupe electric de serie începând din 2021.

Constructorul german a publicat acum pe rețeaua de socializare LinkedIn câteva imagini cu un prototip camuflat al lui i4, ceea ce demonstrează că noul model electric este în plină perioada de testare înainte de debutul oficial al versiunii de serie.

Cele trei imagini oferă o perspectivă de detaliu asupra designului pentru faruri și a semnăturii luminoase a acestora. De altfel, farurile par să aibă o lățime mai mare decât în cazul conceptului, în timp ce designul final al grilei este mascat parțial de camuflaj.

"Suntem în grafic cu lansarea lui BMW i4. Prototipurile noastre trec acum printr-un proces de finisare a calibrărilor", este comentariul simplu care însoțește imaginile postate pe internet.

BMW a confirmat deja că versiunea de serie a lui i4 va avea un motor electric de 530 de cai putere.

Între timp, bateria va avea o capacitate de 80 kWh, iar autonomia va ajunge la aproximativ 600 de kilometri. Producția va avea loc la uzina BMW de la Munchen.

Recent, BMW a confirmat că versiunea de serie a lui i4 va avea o versiune M, însă oficialii germani admit că va mai trece o perioadă de timp până la lansarea primului model electric de performanță.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru