Îmbunătățiri pentru Audi RS Q8 din partea ABT: 700 de cai putere pentru cel mai rapid SUV de serie de la Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Joi, 13.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru SUV-ul RS Q8. În urma modificărilor, unitatea V8 de 4.0 litri dezvoltă 700 CP și 880 Nm.

La finalul anului trecut, Audi a prezentat noul RS Q8. SUV-ul de performanță dezvoltat de constructorul german este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri capabil să ofere 600 CP și 800 Nm. Resursele sunt gestionate de o cutie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală quattro.

Pentru un comportament dinamic de top, nemții propun o suspensie pneumatică sport și un sistem de direcție integrală. Iar toate aceste elemente au reușit să ajute modelul german să devină cel mai rapid SUV de serie de pe circuitul de la Nurburgring (7 minute și 42.2 secunde).

Acum, ABT Sportsline, tunerul de casă Audi, propune un pachet de performanță pentru RS Q8. Mulțumită unei noi unități de control, motorul V8 de 4.0 litri dezvoltă 700 de cai putere și 880 Nm. Conform oficialilor germani, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.5 secunde, cu 0.3 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie.

Totodată, tunerul german propune și un nou sistem de control al suspensiei.

Acesta oferă trei moduri noi care scad garda la sol cu până la 65 de milimetri (ABT Comfort, -25 mm; ABT Dynamic, -15 mm; ABT Coffee Mode, -65 mm).

Comentarii (3)

  • fan skoda
    Super tare SUV-ul ! 700 de cai si suspensie prin care se poate scadea sau creste valoarea
    1 4
  • fan skoda
    *garzii la sol*
    0 4
  • Probabil fiecare cal in plus costa peste 500 euro.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru