Îmbunătățiri pentru Bentley Bentayga Hybrid: linii de echipare noi și autonomie mărită

de Tiberiu Safta
Joi, 29.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a lansat o serie de actualizări pentru versiunea cu motor hibrid a lui Bentayga. Noul model este disponibil în două linii de echipare noi: S și Azure. Totodată, autonomia în modul electric a fost mărită până la 43 de kilometri, iar puterea motorului electric a fost mărită până la 136 de cai putere.

Constructorul britanic de mașini de lux a lansat o versiune actualizată a lui Bentayga Hybrid. Aceasta aduce o serie de noutăți, cele mai importante fiind două linii de echipare noi, o baterie mai mare și un propulsor mai puternic.

Pentru început, noul Bentley Bentayga Hybrid aduce două echipări noi: Azure și S. Cel dintâi model pune confortul și luxul în prim plan. Acest model vine echipat cu pachetul Front Seat Comfort, care aduce scaune față încălzite și ventilate, reglabile electric în 22 de direcții. Cei care aleg această echipare vor putea alege între 15 culori ale tapițeriei și 3 finisaje diferite ale ornamentelor.

Echiparea Bentayga Hybrid S aduce un design ceva mai agresiv, care denotă caracterul sportiv al SUV-ului de lux. Suspensia acestui model este mai rigidă, iar evacuarea este nouă și amplifică sunetul motorului. De asemenea, este disponibil și pachetul Blackline, care aduce accente negre la exterior în locul celor cromate. Ambele linii de echipare sunt oferite cu jante de 22 de inch, cu design diferit în funcție de echiparea aleasă.

Sub capotă avem motorul V6 de 3.0 litri turbo.

Unitatea termică este cuplată la un motor electric de 136 de cai putere, iar puterea totală a propulsorului a crescut la 462 de cai putere, o creștere de 6%. Inclusiv cuplul a crescut cu 15%, iar mașina atinge 100 de km/h în 5.3 secunde și ajunge la o viteză maximă de 254 km/h.

Acumulatorul de 18 kWh aduce o autonomie ușor mărită în modul electric. Anterior, Bentayga Hybrid era capabil de o autonomie de 40 de kilometri. Această valoare a crescut acum la 43 de kilometri în modul complet electric.

Noul Bentley Bentayga Hybrid va fi disponibil în următoarele luni. Deocamdată, constructorul nu a dezvăluit prețurile noului model.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru