Îmbunătățiri pentru DS 9: sistem multimedia nou și echipare de top Opera

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sedanul DS 9 a primit o serie de îmbunătățiri. Lista include, printre altele, noul sistemul multimedia DS Iris, dar și un nivel de echipare de top Opera.

Francezii de la DS Automobiles au lansat sedanul DS 9 în urmă cu 3 ani. Acum anunță o serie de îmbunătățiri care să facă modelul premium mai atractiv pentru clienți.

Înainte de toate, DS 9 primește noul sistem multimedia DS Iris, cu display de 12 inch în standard. Sistemul vine cu o interfață nouă, personalizabilă, cameră video cu vedere la 360 de grade și tehnologia Connected Navigation (monitorizează condițiile de trafic și calculează cea mai bună rută în timp real).

De asemenea, serviciile Android Auto și Apple CarPlay sunt standard.

ECHIPARE DE TOP OPERA

Clienții vor avea la dispoziție o echipare de top Opera. Aceasta propune suspensia DS Active Scan, pachetul Extended Safety, DS Driver Attention Monitoring, DS Night Vision, sistem audio Focal Electra și pachetul DS Lounge pentru pasagerii din spate.

Pe lista cu sisteme de asistență regăsim și tehnologia DS Drive Assist, care permite un condus semi-autonom de nivel 2.

În interior, pasagerii vor regăsi o tapițerie din piele Nappa, logo-ul DS în relief, consola centrală și bordul îmbrăcate în piele și un plafon îmbrăcat în Alcantara (nuanța Gri Pebble).

Culorile Roșu Ruby și Negru Art Basalt sunt disponibile pentru habitaclu.

DS 9 va putea fi comandat și în versiunea Esprit de Voyage. Oferta include, printre altele, tapițerie din piele Nappa în nuanța Gri Pearl și volan îmbrăcat în piele Nappa. Paleta de culori exterioare include nuanțe ca Albastru Midnight, Crystal Pearl, Gri Platinum și Negru Perla Black.

MOTORIZĂRI CU PÂNĂ LA 360 CP

Sedanul premium este disponibil alături de două motorizări hibride: E-Tense 250, cu 250 CP, baterie de 15.6 kWh și autonomie electrică de 75 de kilometri, și E-Tense 4x4 360, cu 360 CP, baterie de 15.6 kW și autonomie pur electrică de 62 kilometri.

Versiunea îmbunătățită a lui DS 9 va fi comercializată începând cu luna mai.

via DS Automobiles

Comentarii (4)

  • Superbă mașină, ca și DS4.
    6 1
  • Ovidiu
    Dap, asa este. Cam orice Citroen este special, mai ales DS-urile.
    2 2
  • DS Night Friction
    Dap, și ecranul ăla cu rama de 3 degete grosime e ultimul răget...
    0 0
  • Andrei
    Poate ultimul răcnet...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru